15 tips på presenter till mors dag – från budget till lyx

Hon ger dig villkorslös kärlek, tröstar dig när du är ledsen och är där för dig när du behöver henne. På söndag, den 29 maj, är det mors dag och dags att tacka alla mammor för deras kärlek. Vi har samlat 15 presentidéer från budget till lyx som får henne att känna sig extra speciell på sin dag. Älskade mamma!

 15 tips på presenter till mors dag:

mors dag 4

NECESSÄR Med en snygg necessär bli det mycket roligare att packa och det en sådan grej som är bra att ha men sällan köper till sig själv. Necessär med djungelmönster, Day Birger et Mikkelsen, 299 kronor.

mors dag 5

ANSIKTSMASK Se till så att din mamma kan njuta av en ansiktsbehandling även efter morsdag och ge henne en ansiktsmask. Den här kommer från Bliss och kostar 445 kronor.

mors dag 11

BLOMMOR Det är inte alltid man är så nära sin mamma som man kanske önskade, skicka ett blombud och visa att du tänker på henne.

LÄS OCKSÅ: 9 blommor du ska passa dig för att ge bort

mors dag 6

PLÅNBOK Det är kul med snygga accessoarer! Överraska din mamma med en plånbok i en härlig vårfärg. Plånbok av skinn, Tiger of Sweden, 999 kronor.

9813-19813-heavenly-hammam_500x500

BADOLJA Ett avslappnande bad kan vara räddningen på en stressig dag. Den här lyxiga badoljan från Rituals kostar 150 kronor och kommer att bli en uppskattad present!

MASSAGE En massage är sällan något man unnar sig, men ack så uppskattat när man får av andra!

mors-dag 7

IPAD-FODRAL Hjälp mamma att skydda det allra viktigaste, surfplattan! Ipad-fodral från Marc Jacobs, 790 kronor.

taglettercombigold-720x376

HALSBAND Smycken är alltid uppskattat! Unikt och personligt halsband från Jane Koenig, från 685 kronor.

mors dag 8

INREDNING Dessa ljusboxar kan du skriva vad du vill på och alla bokstäver är utbytbara, dessutom är detta en fin inredningsdetalj. Ljusbox från Bxxlght, 5900 kronor.

mors dag 12

MIDDAG Den bästa presenten är ju ändå att ge någon sin tid och ansträngning. Bjud din mamma på middag och skäm bort henne ordentligt.

biblioteca-de-bebel_500x500

PARFYM Parfym är en present som kommer att få din mamma att känna sig uppskattad och lite lyxig. Den här parfymen kommer från Fueguia och kostar 1850 kronor.

LÄS OCKSÅ: Enkla knepet som får din parfym att räcka längre

mors dag 2

MOBILSKAL Gör telefonen till en snygg accessoar. Mobilskal från Richmond & Finch, 399 kronor.

mors dag 3.jpg

BÄLTE Nya accessoarer så att mamma kan uppdatera sina outfits är alltid uppskattat! Bälte av skinn, Filippa K, 900 kronor.

mors-dag-11

PRENUMERATION Se till att din mamma har kvalitetsläsning ett helt år och ge bort en prenumeration på Damernas Värld. Prenumeration, från 199 kronor.

716611_in_xl

SCARF Tunna och färgglada scarves är vårens trendigaste accessoar! Scarf från Chan Luu, 590 kronor.

Vill du läsa mer sånt här? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!