Vår modebloggare Kristin Sundberg var på plats under modeveckan och här passar hon på att dela med sig av sina favoriter!

ANNONS
ANNONS

I måndags drog modeveckan i Stockholm igång och fashionistas och modeikoner samlades på Berns för att ta del av det senaste från svenskt mode. Whyred var först ut och kickade igång veckan med en riktigt bra visning. Jag är en riktig sucker för deras basiska men detaljsäkra känsla, så det var inte otippat att just den här visningen skulle komma att bli en av mina favoriter.

_1KL5225
_1KL4763_1
ANNONS
ANNONS

Färgskalan gick i grått, svart, vitt och kamel, färger det även syntes mer av på flera av veckans visningar och jag ser fram emot att se mer av dem i höst. Mina ögon vilade sig lite extra på en grå kapppa, en djupt urringad kavaj och på de ljusa oversizade jeansen.

_1KL3320
_1KL3337_0
ANNONS
ANNONS

Visningarna var nu i full gång och fler favoriter skulle det visa sig bli. J. Lindeberg bjöd på en häftig visning i Riddarhuset där shoppingsuget efter en ny jacka skulle visa sig bli stort. Mina favoriter var den grön-metalliska bikerjackan, den stilrena kamelkappan och den perfekta svarta skinnjackan, jag gillade även den utsläppta hårstyligen med rak lugg.

_1KL6736
_1KL6694
ANNONS
ANNONS

En annan favorit var Carin Wester som visade upp en massa snyggt i härliga material, jag föll främst för det grovt stickade settet och en grön tunn långklänning.


_1KL3925_0
_1KL3949_0

Favoritvisningen som show var Cheap Monday som höll till i Kungsträdgården, den levde bokstavligt talat upp till uttrycket A show on fire.

Vill du läsa mer av Kristin eller se mer av hur hon upplevde modeveckan? Surfa in till: http://bykiki.damernasvarld.se/

Text: Kristin Sundberg
Foto: Kristian Löveborg, Fashionweek.se

NUVARANDE ByKiki listar plaggen som ger ha-begär
NÄSTA Plaggen alla pratar om – modebloggarnas favoriter från modeveckan