Det betyder färgen på din beautyblender (och så använder du den!)

Beautyblendern har snabbt blivit en favorit i mångas sminkväskor. Men visste du att det finns beautyblenders i flera olika färger – och att de dessutom har olika funktioner och egenskaper? Vi hjälper dig att reda ut alla frågetecken.

Beautyblendern är enligt många det ultimata verktyget att applicera till exempel foundation eller bb-cream med. Svampen har inga vassa kanter vilket gör det lättare att eliminera ovälkomna linjer och streck när du applicerar din produkt.

Den populära svampen finns i flera olika storlekar, men också i olika färger. Och faktum är att varje färg har en egen funktion! Här reder vi ut vad de olika färgerna är till för – och vilken beautyblender som passar just dig. (Obs! Färgkoderna gäller endast varumärket The Original Beautyblender.)

LÄS OCKSÅ: Steg för steg-guide till hur du använder din beautyblender rätt

Beautyblender – guide till de olika färgerna

beautyblenderrosa

 

ROSA: Den rosa svampen är vanligast och kallas för originalet då det var den första som lanserades på marknaden. Den rosa beautyblendern passar dig som behöver en allt-i-allo-produkt. Här kan du köpa den!

 

 

beautyblenderlila

 

LILA: Den lila svampen har samma egenskaper och funktion som det rosa originalet. Passar dig som villl ha något i sminkväskan som sticker ut då det är en limited edition-version som bara säljs under begränsad tid.

 

 

beautyblendersvart
SVART: Den svarta varianten passar extra bra för applicering av mörkt smink, eftersom den inte blir fläckig på samma sätt som de andra färgerna.Här kan du köpa den!

Den finns även en större svart variant som passar bra för applicering på tillexempel brun utan sol eller bronzer på kroppen. Här hittar du den!

 


beautyblenderbeige

 

BEIGE: Den här nyansen är anpassad för just foundations. Den suger inte åt sig lika mycket av din foundation och lämnar en jämn och fin yta. Här kan du köpa den!

 

 

beautyblendergra

 

GRÅ: Använd den grå beautyblendern när du ska lägga på din rouge. Den är gjord i samma material som originalet men är i mindre storlek och idealisk för applicering av både kräm- och puderrouge. Här kan du köpa den!

 

 

beautyblenderrod

 

RÖD: Precis som den lila beautyblendern så fungerar den röda varianten likadant som det rosa originalet. Så när har du tröttnat på de andra två nyanserna eller bara vill ha något nytt och fräscht så kan du satsa på den röda. Här kan du köpa den!

beautyblendervit

 

VIT: Den vita beautyblendern är perfekt för dig med känslig hy och allergier då den är fri från färgämnen. Använd den till att applicera serum, hudkrämer och sminkborttagning. Här kan du köpa den!

 

 

beautyblendergron

 

MINI GRÖN: Den gröna och som namnet antyder, mindre varianten av beautyblendern är skonsam mot huden och passar utmärkt för mindre områden så som ögon. Här kan du köpa den!

 

 

 

MINI GRÖN, ORANGE, ROSA OCH LILA: Det här kitet med fyra små beautyblenders i olika nyanser kan du använda när du vill göra färgkorrigeringar och till exempel smink över rodnader och blå toner i huden. Matcha den färgkorrigering du önskar göra med respektive beautyblender. Här kan du köpa ett kit!

Tack till VeckoRevyn för inspiration.

NUVARANDE Det betyder färgen på din beautyblender (och så använder du den!)
NÄSTA Så använder du det extra hålet i dina löparskor – knepet som gör att du slipper blåsor