Få chansen att uppleva Ida Klamborns visning från front row (först till kvarn!)

Snart är det dags för Fashion Week Stockholm och nu har du möjlighet att få uppleva designern Ida Klamborns visning – från första raden!

Nu har du möjlighet att få sitta front row på Ida Klamborns visning på Fashion Week. Kändisar såsom Rebecca & Fiona, Little Jinder och Bea Åkerlund ger nu upp sina platser till förmån för virtual reality-kameror, som låter dig se den nya kollektionen presenteras i realtid.

Ida Klamborn_Democratic Front Row

Kamerorna ska symbolisera allmänheten, alla som inte brukar få chansen att ta del av modeveckan. Så här säger Ida Klamborn om idéen: ”Min inspiration kommer från unga personer som inte alltid får ta plats i modevärlden. Jag ger därför en del av min front row till dem för att visa att vi kan bryta traditioner i modevärlden och att framtiden är fylld av nya möjligheter”.

 Models

Nu har du chansen att beställa hem gratis cardboards på democraticfrontrow.com. Totalt kommer 1 000 st delas ut och det är först till kvarn som gäller. Visningen kan även upplevas live i appen Front Row den 3:e februari kl 17.15.