Finaste kashmirplaggen just nu – ta hemmamyset till nästa nivå

Finns det något bättre än en hemmakväll där man ansträngt sig lite extra för att få till den där mysiga känslan? Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier tipsar om härliga doftljus, mjuka kuddar och ett drömmigt set i kashmir som gör hemmakvällen precis sådär mysig och lyxig som du vill att den ska vara.

pillowtalk
Karin Ramberg & Filippa Johansson.

Få material andas en sådan lyx och exklusivitet som kashmir gör. Kashmirgarnet kommer från getter som lever i det kalla klimatet i bland annat Mongoliet och nordvästra Kina, och är känt för sin otroliga mjukhet (då det är mjukare än fårull). Den som väl prövat ett plagg i kashmir vet att det är svårt att nöja sig med annat.

Karin Ramberg och Filippa Johansson är tillsammans hjärtat bakom Pillowtalk som fokuserar på plagg i kashmir och sängkläder i äkta egyptisk bomull. Vi tog oss ett ”pillowtalk” med duon för att prata kashmir och något det mjuka materialet går hand i hand med – nämligen mys!

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.

Pillow talk, kashmir.

pillow

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare.


Hej Karin och Filippa! Varför är det värt att investera i ett kashmirplagg?

– I en tid av masskonsumtion är det inte bara snällt mot dig själv utan även mot miljön att ha färre men bättre plagg. Det är minst lika medvetet som snyggt. Ett kashmirplagg kan hålla en livslängd om det behandlas med lite kärlek. Vi har alltid själva varit kvalitetsmedvetna och hellre köpt färre plagg av hög kvalitet och gärna i tidlös avskalad design som varar länge.

Kashmir – en lyx i vardagen

Att kashmir kan hålla en livstid är något som både syns och känns i materialet. Pillowtalks kashmirplagg är stickade i 96-procentig kashmirtråd av A-kvalitét (den högsta kvalitén). Tack vare den höga kvalitén på tråden är produkterna behagliga att bära och dessutom hållbara med sitt OEKO-TEX certifikat.

Man kan ju se det som en vardagslyx att bära ett kashmirplagg. Hur gör ni för att fånga nuet och lyxa till det i vardagen?

– Pillowtalk, som är namnet på vårt företag, betyder kuddsnack. Pillowtalk handlar just om en känsla av njutning att stanna kvar i. Vi älskar att vakna upp en söndagmorgon och ligga kvar i sängen i svala sängkläder och känna ljuset som skiner in genom fönstret. Genom att njuta av nuet vinner man livskvalitet.

Kashmir är så mysigt att det passar perfekt en härlig hemmakväll. Vilka andra ingredienser behöver man för en lyckad myskväll tycker ni?

– Ett sällskap man trivs med, en härlig matlagningsstund, ett gott glas vin och inga måsten.

logga damernas världDamernas Shopping – Allt inom mode
Exklusiva samarbeten och utvalda favoriter inom mode, skönhet och inredning. Damernas Värld väljer varje vecka ut nya favoritprodukter för våra läsare.
E-handel med Tipser
Betala säkert med Klarna — du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt, och kan självklart skicka tillbaka varan om du inte är nöjd. Vid frågor: support@tipser.com, 08-410 344 60.

Så får du till den perfekta hemmakvällen – Martina Bonnier tipsar

En hemmakväll behöver inte betyda noppriga mjukisbyxor och ostbågar framför datorn. Det något alldeles speciellt över hemmakvällar där man ansträngt sig lite extra och skapat en riktigt mysig stämning. Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier har valt ut sina favoritprodukter som gör hemmakvällen precis sådär härlig som man vill ha den!

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.

hemmamys

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare.

Trots att våren börjar ta fart älskar vi fortfarande att sitt inne och mysa med härligt mjuka kuddar. Emma Fällman är en av Sveriges mest begåvade illustratörer som med sina unika fågelmönster gör kuddar som är minst lika snygga som sköna för att gosa med.

Vad behövs mer då för en lyckad myskväll? Inte mycket – det härliga ligger i det lilla. Ta en lång och varm dusch, smörj in dig med härligt doftande duschkräm – och njut sedan av kvällen med härlig musik, mat och sällskap. Doftljusen ”Kissable cheek” luktar som en ljuvlig vårkyss och kommer i ett fint set om två: en vårig rosa färg och en i trä.

Klicka på plusset i bild för att tryggt och enkelt köpa produkten och checka ut med Klarna.

kissablecheek

MYSA1

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare.LÄS OCKSÅ: Snygga träningskläder och vegansk hudvård – shoppa exklusivt med Damernas Värld!