I annonssamarbete med L'OREAL HYDRA GENIUS

Flytande fukt – så ger du din hy en ny lyster

Fukt, fukt och åter fukt. Senaste trenden inom hudvård är vatten! Här får du veta allt du behöver om liquid care – din huds nya bästa vän.

Alla hudtyper behöver fukt. Varje dag förlorar huden 20 % vatten, vilket leder till att den så småningom blir torrare och tappar sin elasticitet och lyster.

Hudvårdsbehandlingar som baseras på vatten har använts under lång tid. Kvinnor i Asien har traditionellt tvättat ansiktet med risvatten, som är rikt på E-vitamin, järn och andra mineraler. Idag använder 9 av 10 japanska kvinnor kosmetiskt vatten. Och nu kan också vi ta del av återfuktande hudvård med vatten som bas. Den senaste innovationen heter liquid care. Alltså flytande hudvård.

Händer och Hydra Genius.

Hyaluronsyra, aloe vera och mineraler, som alla återfinns i Hydra Genius, återfuktar din hud och håller den fräsch.

Hydra Genius från L’Oréal Paris är inte en olja, inte ett serum och inte en kräm. Det är liquid care – en flytande återfuktare som boostar din hud med fukt. Den innehåller upp till 87 % vatten. Och det blir extra tydligt när du applicerar den på huden. Gelen är tunn och mjuk som vatten, doftar fräscht av Aloe Vera och torkar snabbt in, utan att det känns kladdigt. Kvar blir en skön och pigg känsla, och en hy med ny lyster.

Hydra Genius hjälper huden att behålla fukt.

Hydra Genius mjukgör på djupet utan att kännas oljig.

Den revolutionerande formulan i Hydra Genius hjälper huden att behålla fukt, istället för att lägga det som ytterligare ett lager. Den innehåller aktiva ingredienser som hyaluronsyra och Aloe Vera-extrakt som är rik på mineraler. Hyaluronsyran har ett naturligt ursprung och kan bevara 1000 gånger sin egen vikt i vatten, vilket gör att din hud fortfarande är återfuktad 72 timmar efter att du använt denna flytande fuktighetsgivare.

Hydra Genius Aloe Water.

Hydra Genius-serien finns för normal till torr, normal till kombination, och torr till känslig hy.

För en daglig fuktboost på ett ögonblick, gör så här:

Hydra Genius finns i tre olika sorter, och du väljer vilken utifrån just din hudtyp: normal till torr hud, normal och kombinationshud eller torr och känslig hud.

På rengjort ansikte, smörj in med cirkulära rörelser på både ansikte och hals. Gelen är dryg så du behöver inte använda en stor mängd. Applicera din make up eller fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin.

Hydra Genius.

Med en återfuktad hud ser också din make up mer naturlig ut. Gelen är perfekt som underlag för din make up, eftersom den inte alls gör din hud oljig. Det går därför utmärkt att använda den som en bra start på dagen och en god grund för din make up. Du kan också använda den som en bas under din vanliga hudvårdsrutin.

Här kan du läsa mer om liquid care

NUVARANDE Flytande fukt – så ger du din hy en ny lyster
NÄSTA Ny undersökning: Det här är populärast att göra på första dejten