H&M's designsamarbete med Balmain är höstens stora snackis och hypen blev inte mindre sedan Kronprinsessan Victoria fick en privat tjuvkik!

ANNONS
ANNONS

Kronprinsessan Victoria visar gärna upp svenskt mode, både från budget- och lyxmärken, minns ni tillexempel klänningen hon bar på Prins Carl Philips bröllop? Då uppsydd från en kjol i Conscious exklusive collection. När hon och Kronprins Daniel besökte Lima på stadsbesök stod bland annat H&M på schemat och paret fick tillfälle att ta en närmare titt på det kommande designsamarbetet.

Just nu står gravidklänningar på Kronprinsessans agenda, under Prins Nicolas dop visade Victoria upp en vacker specialsydd gravidklänning från det brittiska märket Séraphine. En klänning som tydligen blev en favorit, på besöket i Lima valde hon nämligen en likadan men nu i rött.

victoria-hm-balmain-6

victoria-hm-balmain-7

ANNONS
ANNONS

victoria-hm-balmain

victoria-hm-balmain3

victoria-hm-balmain5

ANNONS
ANNONS

victoria-hm-balmain1

victoria-hm-balmain5

HM balmain paljettklänning

ANNONS
ANNONS

Klänningen ovan är en av dem som Kronprinsessan fick möjlighet att titta närmare på under besöket. Klänningen är ett av kollektionens dyraste plagg och kostar 4999 kronor. Vill du se hela samarbetskollektionen hittar du den här. 

Foto: Alloverpress

byline_Johanna

NUVARANDE Här tjuvkikar Kronprinsessan Victoria på H&M + Balmain
NÄSTA Mascaran som alltid finns i våra necessärer – här är redaktionens favoriter