Kronprinsessan Victoria bär eleganta smycken i svensk design som komplettering till en krispigt vit look på de nytagna bilder som släpps inför hennes 40-årsdag. Inspireras av Victorias strålande stil av smycken och plagg utvalda av Damernas Värld.

En serie med nya bilder bilder har släppts på kronprinsessan Victoria i hemmet Haga Slott, där Victoria bor sedan sju år tillbaka, och det är svårt att inte bli tagen. Inte minst av den fantastiska inredningen utan även av Victoria själv.

Handla kronprinsessan Victorias örhängen, halsband, ringar, armband och smycken.

Foto: Erika Gerdemark

Fotograf: Erika Gerdemark.

Kronprinsessan, som vi annars är vana att oftast se i klänning, fullkomligt strålar i vit skjorta, lösa kostymbyxor och vita pumps från Gianvito Rossi. Outfiten matchas med stilrena smycken: kronprinsessans hand pryds av två vackra ringar och örhängena hon bär kommer från svenska Efva Attling.

Inspireras av Victorias somriga stil

Kronprinsessan Victoria i klänning och smycken från Efva Attling.

victoria-1

Victorias drömlika örhängen är av svensk design och kommer från Efva Attling. Kollektionen heter ”Clouds & Stars” och inspireras, som namnet låter, av himlen och dess moln. ”En dagdröm med blicken mot en himmel med lätta sommarmoln som passerar”, säger Efva Attling själv om inspirationen.

LÄS MER: Shoppa fler av Efva Attlings smycken: ”Min kärlek till smycken är a never ending love story”

Just de örhängen Victoria bär finns i både rött guld och vitt guld med briljantslipade diamanter. I kollektionen som helhet finns även ringar, halsband och samma örhängen i silver och guld.

victoria-1

Monokromt vitt – en klassiker som aldrig går ur tiden

Inspireras av Victorias vita look – kostymbyxor, skjorta och pumps kan aldrig bli fel!

Handla kronprinsessan Victorias snygga stil: örhängen, halsband, ringar, armband och smycken.

victoria-3

NUVARANDE Kronprinsessan Victoria strålar i svensk design – sno stilen här
NÄSTA Shopping: 17 stilsäkra kort till midsommar (som inte är blommiga!)