Vinn unika smycken från kollektionen Glow – var med och tävla här!

Denna tävling är stängd, tack för ert deltagande!

Gå med i vår medlemspanel och var med och tävla om smycken från kollektionen Glow – ett unikt designsamarbete mellan Damernas Värld och Edblad!

edblad_dv_glow_collage_2

Som medlem i Damernas Värld-panelen har du möjlighet att delta i olika undersökningar och påverka både vårt innehåll och nya produkter och tjänster på marknaden. Du får alltid ersättning för att du delar din åsikt med oss och medlemskapet är helt kostnadsfritt!

Just nu har du chans att vinna ett exemplar av ett halsband eller två olika sorters örhängen i blått/stål eller rhodolite/roséguldsplätering från vårt designsamarbete Glow med Edblad om du blir medlem i Damernas Värld-panelen genom att registrera dig i formuläret nedan. Vi delar ut tre exemplar av varje produkt (värde 299-399 kr) och totalt 18 personer har chans att vinna!

Bli medlem genom att fylla i formuläret:

Syns inte registreringsformuläret? Klicka här.

Läs med om Damernas Värld-panelen här:
Om panelen
Frågor och svar
Kontakta oss

Om tävlingen:
Tävlingen pågår mellan den 2 mars och 31 maj 2017. För att kunna delta i tävlingen måste du registrera dig i Damernas Värld-panelen under tävlingsperioden och aktivera ditt medlemskap via det välkomstmejl som skickas till den e-postadress du angav vid registreringstillfället.

Det är via den e-postadress som registrerades i panelen vi kontaktar vinnaren för att få resterande kontaktuppgifter och vinnarna kommer att presenteras på damernasvarld.se. Det är anställda på Bonnier Tidskrifter AB som utser vinnarna. Genom att registrera dig i panelen så godkänner du våra tävlingsvillkor.