I annonssamarbete med Elizabeth Arden

Så piggar du upp din vintertråkiga hy (samtidigt som du sover!)

Sov dig vackrare. Vinterns kalla temperaturer och torra inomhusluft har gjort vår hud yttorr – nu är det dags att reparera den inför våren!

elizabeth-arden-vintertrott

Medan du sover på natten är huden aktiv och reparerar din hud. Den får tid att bygga upp nya celler i lugn och ro eftersom den under flera timmar inte utsätts för några yttre påfrestningar som till exempel smuts och kyla. På natten visar kroppen upp flera reparerande krafter: Produktionen av kollagen ökar, ett protein som stärker blodkärl och gör huden elastisk, och halterna av vårt tillväxthormon är som allra högst. Med Elizabeth Ardens serumkapslar: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum kan du hjälpa huden att återhämta sig – både på dagen och på natten.

Genom att applicera rätt serum för ditt ansikte, både på morgonen och innan du går och lägger dig, kommer du snabbt att märka stor skillnad. Huden består av tre lager: Överhuden, läderhuden och underhuden. Vanliga krämer når bara det översta lagret medan ett serum letar sig ner ett lager till.

kapslar
Serumkapslarna finns i olika storlekar och priserna börjar på 510 kronor.

Inga krämer i världen kan stoppa åldrandet, men ett riktigt bra serum stärker huden genom att hjälpa den att binda fukt och minska synliga ålderstecken.

Ända sedan 1990 har de gyllene små kuddarna tillverkats i en fabrik utanför Rom och hjälpt kvinnor världen över att reparera sin hud och göra den synligt vackrare. Nu har Elizabeth Arden förnyat de populära serumkapslarna: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum innehåller tre olika typer av ceramider som stärker huden, ger en fastare look och en mer strålande hud. De har även tillsatt ytterligare ingredienser för ett tydligare resultat som:

Tsubaki-olja som innehåller oljesyror, A-, B-, D- och E-vitamin, och vårdande omega-3, -6 och -9. Oljan ökar elasticiteten, minskar fina linjer och rynkor samtidigt som den ökar fuktnivåerna och ger en mjukt fyllig hud.

Retinylpalmitat: Derivat av A-vitamin som mjukar upp linjer och rynkor, och stärker hudens naturliga kollagen och ger en fastare look. Det ökar även hudens klarhet och ger ett jämnare utseende.

Det nya serumet innehåller också kolesterol som stöttar hornlagret och skyddar huden från uttorkning och fänkålsextrakt som stärker hudens cellförnyande förmåga samtidigt som strålglansen ökar och huden återfår sin mjukhet.

Testa själv och märk skillnaden – gör så här:

1. Rengör ansikte och hals.

2. Vrid av toppen och tryck försiktigt ut kapselns innehåll i handen.

3. Fördela produkten ut över ansikte och hals och låt produkten absorberas helt.

4. Applicera därefter en fuktgivande kräm. Serumet kan användas både morgon och kväll och en kapsel motsvarar en applicering.

faktaruta-600x490px_ny

*Baserat på en amerikansk studie bland 43 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 8 veckors användning.
†Baserat på en amerikansk klinisk studie bland 43 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 2 veckors användning.
‡Baserat på en bildanalysstudie bland 44 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 12 veckors användning.
§ Baserat på en klinisk studie bland 44 kvinnor mellan 36 – 64 år efter 12 veckors användning.
** Baserat på självutvärdering bland 44 kvinnor i en amerikansk klinisk studie efter 12 veckors användning.

Klicka här för att läsa mer och köpa serumkapslarna på en gång!