I annonssamarbete med Esprit

Så stylar du trendigaste setet på ett coolt och skönt sätt

Smartaste stylingtipset i år: satsa på ett set. Gärna i sköna färger. Paola Iyer är modeassistent på Damernas Värld och tipsar om enkla sätt att styla setet.

rc_700x700_esprit

Ett set är en riktigt bra investering och något som alla borde ha i sin garderob. Det ger en trendig outfit på nolltid – de två delarna passar redan ihop.
– Du kan också enkelt skapa en ny look genom att bära delarna var för sig. Enkelt och snyggt och för alla tillfällen!

– För att uppnå en mer vardagslook, som passar in i min livsstil, stylar jag setet med ett par snygga vita sneakers som passar till allt.

Orange från topp till tå!

Orange från topp till tå.

På våren plockar vi fram härliga färger igen och Paolas hetaste tips är att satsa på en snygg färg till våren, som detta fina orangea set från Esprit. Setet består av en crepeblus med fint fall och en matchande stretchbyxa, också i crepe.

Vita sneakers från Esprit.

– För att uppnå en mer vardagslook, som passar in i min livsstil, stylar jag setet med ett par snygga vita sneakers som passar till allt. Dessa från Esprit är perfekta och sköna att gå i, vilket är viktigt för mig då jag ofta springer runt på ärenden.

Väska från Esprit.

Skorna har en snygg mörkblå detalj och Paola har därför valt att matcha dem med en medelstor blå väska, där du har plats för allt det väsentliga – nycklar, mobil, plånbok och ett par solglasögon, när vädret visar sig från sin bättre sida.

Outfit i orange, vitt och blått från Esprit.

För en komplett look väljer du en trending denimjacka i vitt och höjer modegraden med ett par snygga guldiga hoop-örhängen.

Nu är du stilredo för jobbet, stan eller en avslappnad kväll med gänget!

Det Paola har på sig: Crêpeblus i orange 500 kronor Stretchbyxa i crêpe 600 kronor Vit jeansjacka 600 kronor Axelväska i flätad look 600 kronor Örhängen, ringar i metall 129 kronor Vita sneakers 400 kronor (39 EURO)
Det Paola har på sig: Crêpeblus i orange 500 kronor. Stretchbyxa i crêpe 600 kronor. Vit jeansjacka 600 kronor. Axelväska i flätad look 600 kronor. Örhängen, ringar i metall 129 kronor. Vita sneakers 400 kronor (39 EURO).

Variera med vårens skönaste jeanslook

Supermjuk jeansjacka 700 kronor Vit topp med båtringning 200 kronor Jeanskjol med detaljer 600 kronor Prickig sjal 200 kronor Röda ballerinas med vågig kant 700 kronor Clutch med glitterstjärnor 400 kronor
Supermjuk jeansjacka 700 kronor. Vit topp med båtringning 200 kronor. Jeanskjol med detaljer 600 kronor. Prickig scarf 200 kronor. Röda ballerinas med vågig kant 700 kronor. Clutch med glitterstjärnor 400 kronor.