I annonssamarbete med NIVEA SUN

Nyheten som ger en fläckfri sommargarderob

Att skydda huden är en självklarhet när sommarens varma dagar är här – men tänk också på att skydda dina kläder. Hur många har inte behövt slänga ett plagg på grund av några onödiga fläckar? Här är nyheten som räddar dina älsklingsplagg i framtiden!

beach

Snart är årets härligaste årstid här! Det dags att packa ner vinterkläderna och ta fram sommarkläderna, men flera möts av den otrevliga överraskningen att favorit-strandklänningen eller den vita tunikan plötsligt fått gulaktiga fläckar. Om det någon gång har hänt dig så är du inte ensam – faktum är att vi i Sverige slänger cirka 8 kilo kläder per år och hälften är på grund av fläckar.

 

Det är vanligt att de som har fått sina kläder förstörda av solcreme inte förstår vart fläcken kommer i från. Det beror på att fläckarna märks först efter att plagget har tvättats. Det spelar ingen roll vilket märke det är eller hur många kronor du lagt på ditt solskydd – det är när UV-filtret i solcremen reagerar med vatten och tvättmedel i tvättmaskinen som fläckarna skapas. Ju högre SPF, desto fler filter och desto större risk för fläckar.

Nu finns det äntligen en lösning på problemet som kommer att rädda sommarens favoritplagg! NIVEA SUN är först i världen att erbjuda en solcreme som även skyddar dina kläder mot fläckar från solcreme – hurra!

bild1-dv-2000x1000-1
NIVEA SUN Protect Moisture med Clothing Protection skyddar huden mot UV-strålning samtidigt som de återfuktar effektivt. Ingredienser som panthenol och glycerin garanterar att huden håller sig återfuktad, mjuk och len i 24 timmar. Den har ett högeffektivt UVA- och UVB-filtersystem som ger ett omedelbart och pålitligt skydd. Finns i SPF 6, 10, 15, 20, 30 och 50.

Pssst… Protect & Moisture Clothing Protection finns i butiker från och med mars och kommer också i ett smidigt nytt roll-on- format för första gången – behändigt när du är på språng i sommarvärmen!