I annonssamarbete med Purina

Rätt mat för ett längre liv – så enkelt är det!

En hälsosam livsstil startar med maten vi äter. Bra råvaror ger mer näring och de godaste smakerna. Men vad innebär detta i praktiken? Här får du kosttipsen som ger ett längre och mer hälsosamt liv.

Lax, sötpotatis och havregryn.

Vardagen blir lätt hektiskt – det är många bollar i luften, snabba ben och höga krav på prestation. Vilan är viktigt och likaså en kost som ger energin tillbaka, behåller kroppens spänst och den lekfulla personligheten – livet ut. Är detta inga nyheter? Undviker du redan halvfabrikat, färgämnen och artificiella smaker? Detsamma borde gälla för din hund.

Låt ren mat bli en ren rutin

Mat som lagas från grunden med naturliga och rena produkter är drömmen för kroppen – även för din pälskling. Nyttig och ren mat blir också lättare en rutin om den är enkel. ”Less is more”, helt enkelt. Kanske inte i mängden mat, men i antalet ingredienser. Att veta precis vad som stoppas i munnen och att behålla de viktigaste byggstenarna, proteiner, fett och kolhydrater, är A och O.

Inspiration: En nyttig måltid är en naturlig måltid

Proteiner hittar du i kött och fisk. Kyckling är magert men fullproppat med protein. Korn är ett sädeslag som i sin rena form är full av fibrer och B-vitamin. Någon form av kolhydrat ger kroppen energi och gör huvudet alert, hela dagen. Naturligt och enkelt. För både människa och hund.

Purinas Beyond
Purinas Beyond innehåller all näring din hund behöver, med enbart rena råvaror, vitaminer och mineraler. Så att du vet exakt vad din hund får i sig.

Beyond är fritt från artificiella färgämnen smaker och konserveringsmedel. Bara bra grejer, helt enkelt. Smaken kanske inte faller just dig i smaken men hunden får allt som är nödvändigt, och inget som den inte behöver. Tallriken blir laddad med ren och naturlig mat, och inte tar det mer än ett par minuter. Läs mer om Beyonds produkter och botanisera bland smaker här

Hund äter bra mat.
Är familjens älskling en finsmakare? Purina har ett stort utbud som gör det möjligt att variera med nya, spännande ingredienser – allt efter tycke och smak.

Nu bör maten inte slukas i ett nafs, utan tuggas i lugn och ro. Duka fram i en fin skål på hundens alldeles egna plats. Och glöm inte bort vattnet till varje måltid. Vill du veta mer? Se filmen med Putin och Beyond!