Damernas Världs stylist Nadia Kandil älskar den korta volangkjolen, ett av sommarens trendigaste plagg. Kjolen går att bära på en mängd olika sätt för att skapa variation i garderoben – här visar Nadia några exempel.

Addera en kavaj och skor som skimrar i metallic för en outfit som fungerar både dag och kväll.

En kort kjol funkar i stort sett alltid, det är egentligen bara en fråga om hur du väljer att bära den och vad du kombinerar den med. Pepitarutan och volangen är två detaljer som trendplacerar kjolen i sommaren 2017.

 1. Kjolen som topp

  Nadia-1

  Långärmad t-shirt av bomull, storlek S–L, 299 kr, junkyard.se. Vida jeans, storlek 25–32, 790 kr, Cos.

  – Jag älskar att experimentera med mina kläder, och den här kjolen fungerar perfekt som tubtopp över en långärmad t-shirt. Matcha med dina favoritjeans.

 2. Med bara ben

  nadia-2

  Skinnjacka, storlek XS–XL, 2299 kr, Deadwood. T-shirt av bomull, storlek S–XL, 250 kr, silvanaimam.com.

  – Det är så snyggt att rocka till den här kjolen! Kombinera rutorna och volangen med en instoppad band-t-shirt och en skinnjacka för en look som är allt annat än sockersöt.

 3. Över skipants

  nadia-3

  Herrkavaj av bomull/elastan, storlek 44–54, 6000 kr, Acne Studios. Linne av polyester/spandex, storlek 34–44, 599 kr, Rosemunde. Skipants av viskos/polyamid/ elastan, storlek 34–42, 400 kr, Weekday. Örhängen av plast/mässing, 99 kr, Mango. Ring med stenar, av silver/ glas, 175 kr, Glitter. Vriden silver – ring, 399 kr, Pandora. Fotlänk av silver, 155 kr, Glitter. Slip in-skor av skinn, 3200 kr, ATP Atelier.

  – 1980-talet är stort den här säsongen, och att ha kjolen över ett par skipants eller tajta byxor är helt rätt. Addera en kavaj och skor som skimrar i metallic för en outfit som fungerar både dag och kväll.

NUVARANDE Styla din kjol på tre sätt – stylistens bästa tips
NÄSTA Kronprinsessan Victoria fyller 40 år – se klänningarna här