Shoppa vårens snyggaste träningskläder – exklusiv rabatt för DV:s läsare

Fånga vårsolen i träningskläder där funktionalitet möter de senaste trenderna. Just nu får du som läsare hos Damernas Värld 20% rabatt på den bästsäljande sport-bh:n från Casall.

damernas-shopping-banner

Martina Bonniers favorit: ”Snygg och bekväm!”

Snygga träningskläder från Casall för dam.
Foto: Casall.
Klicka på plusset i bild för att handla.

casall confidence

Klicka på produkterna för att handla. Utcheckning sker genom Klarna.

Det är något med våren som gör att man blir lite extra sugen på en omstart. Solen och springet i benen gör det till den perfekta tiden att ge sig ut och träna. Kanske är en ny, snygg träningsoutfit just det som behövs för att hitta motivationen och komma igång? Bland vårens träningsnyheter har Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier en klar favorit: sport-bh:n Confidence från Casall.

Jag föredrar mjukt vadderade sportbehåar. Casalls nya träningsbehå är en ny favorit, och blixtlåset gör den lätt att ta på och av – Martina Bonnier.

Reglerbara axelband, vaddering som håller fukt borta och en snygg design har gjort sport-bh:n till en bästsäljare bland Damernas Världs läsare.

Passa på att handla din sport-bh till 20 % rabatterat pris, exklusivt för dig som läsare. Rabatten är tidsbegränsad fram tills 15 april 2017.


LÄS OCKSÅ: 25 trendiga vårskor – från sportiga sneakers till guldiga boots


Träningskläder: Rosa dominerar modet i vår

Snygga träningskläder för Dam från Casall.

träningsset

I vår har vi sett massvis av rosa och sportiga tendenser hos såväl streetstylestjärnor som på modevisningarna – perfekta trender att applicera på träningskläderna! Funktionalitet sätts i första rummet och mönstren är influerade av djungeln. Så fint!

LÄS OCKSÅ: Guide: Så väljer du rätt sport-bh – vi har valt ut säsongens finaste

LÄS OCKSÅ: 19 effektiva redskap som gör det enkelt att träna hemma