Shoppa snyggaste sommarskorna – 24 sandaler, ballerinas & slip in-skor

Sommaren 2017 regerar de platta sommarskorna. Vi har valt ut sandaler som får oss att drömma om varma semesterdagar, slip-ins och ballerinaskor som är perfekta till vardags och så självklart snygga klackar till sommarens festligheter. Scrolla bara nedåt för att handla din favorit.

Bland årets sommarskor finns något för varje smak och tillfälle – vare sig du är ute efter skor till jobbet, semestern eller bröllopet. Här kommer 24 riktigt trendiga par.

Sandaler är de självklara sommarskorna

Snygga andaler för dam, slip-in och slip-ons är perfekt i sommar.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

sandaler-1

En återkommande klassiker som hör sommaren till är sandalen. Vad vore hettande sol, stora stråhattar och lösa shorts utan ett par snygga sandaler? Säsongens favoriter går i jordnära toner av beige, svart och grönt. Extra stilpoäng går till lekfulla detaljer, som dessa rosettprydda sandaler från Blankens.


Detaljer och spetsig tå på ballerinaskor

sommarskor för dam ballerina.

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

ballerina-1

Sommarens ballerinasko drar uppmärksamhet till sig, vare sig det är i form av sockersöta detaljer eller ett täcke av paljetter. Spetsig tå och öppen mitt är extra stilrent och passar perfekt till sommarens bröllop och fester.


Snygga klackar till bröllop och fest

Sommarskor för dam, herr och barn.
Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

klackskor

Självklart vill vi även bära klackar i sommar! Brunbrända ben och snygga heels är det vi längtar efter hela året. Sommarens klackar är grova vilket inte bara är snyggt utan även bekvämt. Ett par klassiska pumps går dock aldrig ur tiden – se det som en investering för livet.

Sommarskor på catwalken 2017 ballerina slip ins sandaler och klackar
Sommarens skotrender hos Dolce & Gabbana, Chanel och Alarcon: slip-ins, ballerinor och sandaler.


Slip in-skor: Sommarens största trend

Slip-in skor, ballerinaskor, sandaler och klackar är största trenderna för sommarskor 2017 för dam.Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

slip in-1

Slip in-skor är garanterat en av sommarens största trender. Lika snygga till en somrig klänning som jeans och t-shirt och ett säkert kort till såväl vardags som utekvällen i sommar. Silver och rött är trendfärger för i år, men även den svarta klassikern gör sig fint på dessa skor.


Sugen på ännu mer skor? Vår systersajt Veckorevyn.com har samlat sina favoriter här!