Susanne Histrup: ”Jag är verkligen en shortsfetischist”

Damernas Världs modebloggare Susanne Histrup laddar för en färgglad sommar och tipsar om sommarens modemåsten.

Vilken accessoar suktar du efter just nu?

– Att drömma är ju gratis så just nu drömmer jag om en knallröd handväska från JW Anderson. Jag är också sugen på nya solglasögon, och helst då ett par Jimmy Choo i roséguld. Med coola solglasögon kommer man långt.

Vilket är ditt måste-plagg i sommar?

– I år glider jag gärna runt i en bubbelgumsrosa kostym av By Malina som jag matchar med sandaler från Michaela x Flattered på dagen och röda klackar från Gucci på kvällen. Jag kommer också att jazza runt i skjortklänning, plagg med volanger och shorts. Jag är verkligen en shortsfetischist!

Shoppa Michaela x Flattered direkt här på Damernas Värld!

Michaela Fornis skor för svenska Flattered.

Klicka på plussen i bild eller på produkterna nedan för att handla. Utcheckning sker med Klarna.

michaela forni x flattered

Vilken färg är ett måste i sommar?

– Mina favoritfärger är rosa, gult och grönt, men jag har faktiskt börjat addera mer rött i mixen. Rosa och gult är två trendfärger i sommar, vilket passar mig perfekt. Skarpa färger och lekfulla mönster är min melodi året om. Är du lite rädd för färg så börja med en färgglad väska, det livar upp vilken outfit som helst.

Klicka här för att komma direkt till Susanne Histrups blogg!

NUVARANDE Susanne Histrup: ”Jag är verkligen en shortsfetischist”
NÄSTA 15 tips på presenter till mors dag – från budget till lyx