Skinnjackan är en klassiker som fungerar för såväl höst som vår – år efter år. Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier har valt ut den hetaste skinnjackan just nu och vi tipsar om hur den matchas bäst i höst. Alla produkter går självklart att köpa direkt i artikeln!

shoppingbalk

Varje vecka väljer Damernas Världs moderedaktion ut de trendigaste produkterna just. Helt enkelt plagg och accessoarer som vi tror att era hjärtan kommer att banka lite extra för. Allt går givetvis att köpa direkt i artikeln, klicka bara på plussen i bilderna eller direkt på produkterna. Först ut är en älskad klassiker: skinnjackan!

Höstens snyggaste skinnjacka: Matcha med boots och statementaccessoarer

Trender kommer och går, men vissa plagg håller sig kvar år efter år. Skinnjackan har varit ett älskat favoritplagg i decennier och vi förstår varför: en äkta läderjacka åldras med stil, går att matcha till den blommiga klänningen såväl som ett par rockiga jeans och funkar i nästan alla lägen.

Handla genom att klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna. Utcheckning sker genom Klarna.
Snygg skinnjacka för våren 2017.
Handla genom att klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna. Utcheckning sker genom Klarna.

våroutfit 1

Vår favoritmodell just nu är ”moto leather” från det svenska märket LXLS, som vann modepriset Damernas Värld Knappnålen 2016. LXLS läderjackor tillverkas för hand av äkta fårskinn i limiterade upplagor.

Damernas Värld Shopping
Med ett öga för detaljer och hållbarhet som ledord är LXLS skinnjackor en investering som kan hålla livet ut. Just ”moto leather” är en klassisk biker-modell som aldrig går ut tiden.

Matcha med ett par boots i skinn från Blankens, stilrena örhängen från Bow Label och solglasögonen som verkligen får dig att sticka ut från Anna-Karin Karlsson.

Stilrena örhängen som väger upp den rockiga stilen

Maxa din look genom att blanda smycken i silver och guld. Klicka på produkterna för att handla dessa godbitar från Bow Label.

smycken skinnjacka

NUVARANDE Höstens snyggaste skinnjacka – Martina Bonnier tipsar om en tidlös klassiker
NÄSTA Satsa på en färgglad vårväska – 14 shoppingtips från budget till lyx