Julklappar till henne: Vi har samlat 10 härliga julklappstips till din flickvän, syster eller bästa kompis. Allt från lyxiga skönhetsprodukter till mysiga vinteraccessoarer att älska långt efter att julen 2018 är över.

Jacka i fuskpäls från Sweet Sktbs

Fuskpälsjacka från Sweet Sktbs

En snygg och trendig jacka i fuskpäls från hajpade märket Sweet Sktbs lovar definitivt att hålla en varm i vinter med stil. Läs mer och köp här.

Silvana Imams biografi

Silvana Imams bok Silvana
En unik och stark fotobok som följer en av Sveriges största musikkreatörer – Silvana Imam. Fyllt med personliga kommentarer får vi äntligen en inblick i denna legends liv i boken Silvana. Läs mer och köp här.

Pyjamas med Musse Pigg från H&M

Pyjamas med musse pigg från h&m
Ge bort en rolig och personlig pyjamas i jul! Stilrent set från H&M med skjorta och byxor i mörkblått och prickigt bomull med ikoniska Musse Piggs ansikte broderat på. Läs mer och köp här.

Eye contour palette från Kat von D

Eye contour kit från Kat von D
Kat von D har tagit fram en unik palette med magiska möjligheter för eye contouring. Med en blandning av neutrala, varma och kalla toner förvandlas blicken drastiskt för alla tillfällen. Läs mer och köp här.

Intensiv hårinpackning från Sachajuan

Julklapp till henne genom hårinpackning från sachajuan
Magisk hårinpackning från Sachajuan som lovar vård och näring till trasigt och slitet hår. Energikick! Läs mer och köp här.

Body butter kit från The Body Shop

Body butter stars of the forest från The body shop
En stjärna till en stjärna! Med den här samlingen av body butter från The Body Shop kommer varje dag att bli en ljuvligt doftande dröm. Innehåller bland annat mango, jordgubb och favoriten almond milk & honey. Läs mer och köp här.


LÄS OCKSÅ: Fler julklappstips till mamma, pappa, syster/flickvän och bror/pojkvän hittar du om du klickar här!


Varm tröja från Acne

Puderrosa tröja i mohair från acne
Perfekt julklapp till syrran eller flickvännen! En puderrosa mohairtröja från Acne Studios. Mysig och trendig. Läs mer och köp här.

Halsduk från Fraas

Julklapp till henne halsduk
Alltid velat ha en Burberry-halsduk? Då vill garanterat din syster/flickvän också ha det. Ge bort en prisvärd look alike från Fraas. Läs mer och köp här.

Kabukiborste från Fenty Beauty

Kabukiborste från Fenty Beauty

Den ultimata sminkborsten kommer i form av en kabukiborste från Rihannas skönhetsmärke Fenty Beauty. Fungerar på så väl puder som flytande formulor. Dessutom är den riktigt chic. Läs mer och köp här.

Parfym från Dior

Parfym från Dior Poison

En fräsch doft från Dior som bjuder på inslag av söta sicilianska apelsiner och bittra apelsiner från Kalabrien. Poison girl EdP är frisk och fruktig för den som vill dofta underbart. Läs mer och köp här.