I annonssamarbete med THE BODY SHOP

Julen närmar sig och frågor om vad som står på önskelistan blir lätt en stress. Bara lugn, med den här listan får du inspiration till de allra bästa julklapparna som gör gott för huden och miljön.

Veganska ansiktsprodukter, makeup i trendiga färger och härliga produkter för kroppen. Årets julkollektioner är äntligen här! Svårt att veta vad du ska önska dig? Här är drömklapparna som bör finnas på varje beautynörds önskelista.

 

1. Glow till ansiktet

Så här års är huden torr och blek. Det är då en ansiktsmask är räddaren! Önska dig en lyxig julklapp som ger dig en extra avkopplande stund i badrummet samtidigt som din hy får ny energi. Här får du fem ansiktsmasker som ger hyn en fräsch lyster – hurra!

Bodyshop_mask_kit

Ibland vill man ha allt – lyster, fukt och en ”renare” hy. Den här julklappen är toppen då hyn är i ofas och du behöver multimaska (använda olika ansiktsmasker på olika ställen i ansiktet). Fem ansiktsmasker i samma förpackning, Ultimate Facial Mask Experience, 775 kr.

2. Smart (och söt) hårhandduk

Den allra bästa julklappen är den som du inte visste att du behövde. En handduk som torkar håret smidigt och skonsamt, och som dessutom gör det på ett gulligt sätt. Den här hårhandduken behöver alla ha i sitt badrum, eller hur?

Bodyshop_bjorn

Skippa turbanen och testa den här handduken istället. Hårhandduk som ser ut som en björn, Bella the Bear Hair wrap, 95 kr.

Visste du att…
The Body Shop arbetar alltid för en bättre miljö. Nu är målet att återskapa över 10 miljoner kvadratmeter skog i hotade områden. Genom att önska sig julklappar från The Body Shop är du med och bidrar i arbetet till en bättre värld för människor och djur.

3. Trendiga läppglans

Älskar du läppglans? Då är det här något som ska stå allra högst upp på önskelistan. Det här kittet innehåller fem trendiga nyanser varav tre är matta och två som ger glans. Alldeles perfekt när du vill matcha och mixa eller bara hitta din personliga läpplook.

Bodyshop_lip_kit

Ett kit som innehåller läppsglans i rosa, röda och bäriga nyanser, Lip Liquid Parade, 375 kr.

4. Vegansk ansiktsrengöring

Det är så lätt att använda samma rengöring för hela ansiktet, men tänk om! Huden kring ögonen är tunn och känslig, därför är det viktigt att addera ett steg till i skönhetsrutinen. Här är ett kit som innehåller veganska rengöringsprodukter för både ögon och ansikte. Din hy kommer att tacka dig!

Bodyshop_veganskt_kit

Kamomilldoftande ansiktsprodukter som är snälla både för miljön och den känsliga vinterhuden, Camomile 123 kit, 245 kr.

5. Glittrigt löspuder

Glittra lite extra i vinter! Det här är en julklapp som du kanske inte visste att du behöver – ett skimmerpuder som du kan använda från topp till tå. En suverän produkt att ha i sminkväskan, speciellt nu när festsäsongen är här. Tänk på: Glitter ger din look det lilla extra.

Bodyshop_glitter

Veganskt skimmerpuder som doftar tranbär, The Sparkler, 195 kr.

6. Godis för händerna

En i handväskan, en bredvid sängen och en på skrivbordet… Med den här julklappen har du möjlighet att strössla med handkrämer, perfekt för att hålla händerna lena och fina hela vintern. Bonus: Alla handkrämer är veganska.

Bodyshop_handkit

För att undvika torra händer är det viktiga att smörja händerna ofta. Presentförpackning som innehåller sex veganska handkrämer i olika dofter, Hand Cream Crackers, 250 kr.

7. Ger vardagslyx

Julens roligaste julklapp att önska sig måste vara den här ugglan som innehåller sex beautyöverraskningar för kroppen. Du får allt från duschkrämer till badbomber och handkrämer i ljuvliga dofter av kokos och jordgubb. Mmm, den här gåvan gör varje dag lite härligare.

Bodyshop_uggla

Presenter som kan återanvändas är snällt för plånboken och miljön. Förutom att den här ugglan är full med härliga kroppsprodukter kan du använda den som en rolig inredningsdetalj och sparbössa, Olivia the Owl, 195 kr.

 

Psst! En body butter som mjukgör huden är en bra och användbar julklapp att önska sig. The Body Shop har uppdaterat sitt sortiment med tre juliga dofter. Med den här blir du ingen torris i vinter!

Bodyshop_bodybutter_kit_liten

Smart kit med body butters (i resestorlek) som doftar fräsch pepparmint, sött godis och syrliga bär, Festive Body Butter Trio, 120 kr.