Bubbelgumsrosa hår och lyxklänning från Elie Saab. 73-åriga Helen Mirren gjorde avtryck på röda mattan i Cannes i helgen. Se de härliga bilderna här.

Å

lder är bara en siffra. Eller hur? Det bevisar Helen Mirren gång på gång. När den 73-åriga skådespelaren äntrade röda mattan i Cannes för premiären av The Best Years of a Life var den karaktäristiska kortklippta gråa page färgad rosa. Enligt The Hollywood Reporter var hårstylisten Stephane Lancien hjärnan bakom förvandlingen. Det rosa håret var perfekt matchat med klänningen från Elie Saab som skimrade i roséguld. Tillsammans med diamanter i öronen, ett rosa läppstift och skimrande rouge var Oscarvinnaren den självklara stjärnan på filmfestivalens röda matta denna kväll. ”Definitionen av glamour”, skriver Metro.

LÄS OCKSÅ: Det bar stjärnorna på filmfestivalen i Cannes – magi på röda mattan

Helen Mirren: ”Jag tycker det är fantastisk att de nu använder en 70-åriga kvinna för att sälja produkter”

Helen Mirren är ansiktet utåt för L’Oreal Paris tillsammans med de betydligt yngre kollegorna som Amber Heard, Elle Fanning och Eva Longoria – som hon också fick sällskap av på röda mattan. – I hela mitt liv har jag sett 16-åringar som säljer skönhetsprodukter, så jag tycker det är fantastisk att de nu använder en 70-åriga kvinna för att sälja produkter till andra 60- till 80-åriga kvinnor, sa Helen Mirren när hon blev ambassadör 2016.

LÄS OCKSÅ: Ursula, 52, och Britta, 52, är Balenciagas okända svenska modeller

72th Film Festival of Cannes. Red Carpet of

Foto: TT/E-PRESS

Helen Mirren skimrade i rosa på filmfestivalen i Cannes denna kväll.

Prenumerera på Damernas Världs nyhetsbrev

Mer information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida.

Tack! Din mejladress är nu registrerad.

Oj då, något gick fel! Försök igen senare eller kontakta webbredaktören om problemet kvarstår.