Alexander McQueen hyllar Isdrottningen

Ingen kunde väl undgå Kate Middletons brudklänning, signerad Alexander McQueen, när hon gifte sig med den brittiska kronprinsen William tidigare i år.
Inte heller att Metropolitan museum i New York visade upp designerns livsverk i utställningen Alexander McQueen: Savage Beauty i somras. 

Modehuset Alexander McQueen styrs i dag av designern Sarah Burton, som tog över som chefsdesigner efter Alexander McQueens tragiska död 2010.
Och hyllningarna haglar. Sarah Burton axlar rollen på ett storartat sätt och modehuset fortsätter att skörda framgångar. Höstens kollektion har temat Isdrottningen och hennes hov och innehåller McQueens typiska renässansmanér med brodyr och pipkragar tillsammans med otroligt vackra detaljer som mosaik från kinesiskt porslin som övergår i organzatyg. McQueen var en skärningarnas mästare, något som Sarah Burton förvaltar med skicklighet. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!