Den 9e mars föddes prinsessan Madeleines och maken Chris O'Neills andra dotter, och nu har hon fått ett namn. Namnet klingar franskt likt Leonore och Nicolas, och passar perfekt in i syskonskaran!

Natten till fredag den 9e mars föddes en ny svensk prinsessa till världen och prinsessan Leonore och prins Nicolas fick sig ett nytt syskon. Den lilla flickan vägde 3465 gram och var 50 centimeter lång vid födseln på Danderyds sjukhus.

– Vi är mycket glada över tillökningen i vår familj och att Leonore och Nicolas har fått sitt efterlängtade syskon. De ser mycket fram emot att träffa sin nya lillasyster, sa pappa Chris O’Neill strax efter födseln.

Det senaste tillskottet i prinsessparets familj. Foto taget av pappa Chris O’Neill.

Under måndagen hölls konselj på Kungliga slottet där den nya familjemedlemmens namn och titel presenterades. Namnet är Adrienne Josephine Alice, med tilltalsnamnet Adrienne. Prinsessan Adrienne blir hertiginna av landskapet Blekinge.

Vi önskar hela familjen grattis än en gång och ser fram emot fler bilder på Adrienne!

Foto: Foto: IBL

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine med dottern Leonore och sonen Nicolas på firandet av kronprinsessan Victorias 40-årsfirande i somras.

Psst.. Maxa livet till fullo! Häng med Damernas Världs modechef Martina Bonnier på en fullspäckad resa till Milano – ett äventyr du sent kommer att glömma. Klicka på bilden för att läsa mer och boka:

NUVARANDE Äntligen vet vi! Här är namnet på Madeleines och Chris nyfödda dotter
NÄSTA Modechefens val: 15 snygga boots till våren