Årshoroskopet 2016 utlovar ett händelserikt år, såväl inom kärlek som personlig utveckling och karriär. Se hur vår Astrobloggare Margareta Hedin har tytt stjärnorna för just ditt stjärntecken i årshoroskopen nedan!

Årshoroskop 2016 Väduren

”Året är som en kakbuffé som bjuder både på personlig utveckling och lustfyllda snedsteg”

Välkommen till ett virvlande 2016 när dina spännande utvecklingsprocesser fortsätter. Livet har tagit med dig ut på vindlande färder under senaste åren och jag anar att det inte alltid har varit så lätt. Därför är det extra gôtt att få berätta du i år är en av zodiakens stora vinnare. Årets första tre månader är antagligen den del av året som du gillar sämst eftersom de är förvillande lika slutet av förra året men…  Även om det inte kommer att lossna för dig på en gång så är detta ett superhärligt år med många, stora, positiva händelser och förverkligade av saker du önskat dig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det. Jupiter ställer sig i pangläge efter den 10/9 och under årets sista fyra månader blir fantastiska chanser placerade framför din nos och livet blir perfekt.

Årshoroskop kärlek

I början av året är det Uranus ständiga närvaro som gör dig ambivalent i kärleken och du kan inte bestämma dig för vilken nivå du ska lägga dig på i kärlekslivet – helst av allt skulle du kanske vilja ha både och. En stor del av hjärtat skriker efter kärlek, närhet och tvåsamhet och hela paketet som medföljer. Men å andra sidan är det så mycket du vill hinna med! Egentid, att utvecklas i yrkeslivet, resor och lusten efter att vara fri som en fågel finns också där. Om din partner är för ”på” kan det kännas som att snaran dras åt runt halsen. För mycket tvåsamhet är inte Vädurens melodi. Jakten, spänningen och passionen betyder mycket för dig och är något du har svårt att ge upp. Ett särboförhållande kan vara lösningen för dig. April och september är attraktionen på topp och det är troligt att många upplever en väldigt lycklig tid i höst. Den 10/9 går Jupiter in i ditt sjunde hus (relationshuset) och stannar där året ut. Det ändrar tonläget och medför så positiv energi att du kan utvecklas och komma över tvivel som hindrat dig från att hänge dig. Jag ser lycka runt dig och året avslutas i kärlek.

Årshoroskop karriär och ekonomi

I början av året är det väldigt starka krafter i gungning vilka kan skapa turbulens på arbetsmarknaden. Samtidigt uppstår feta chanser som med fördel kan plockas upp och förverkligas av den företagsamma entreprenören och innovatören, Väduren. 17/4 – 30/6 går din styrande planet retrograd, backar alltså och under 75 dagar är det inte lämpligt att starta nya projekt. Däremot går det bra att göra klart det man redan är igång med – typ renovera, skriva klart sina memoarer eller vad det nu kan vara som du behöver slutföra. Du utvecklas verkligen starkt som individ under 2016 och Uranus närvaro hjälper dig att hitta din egen röst. Du kommer inte att vara den som vackert väntar på din tur och inordnar dig i ledet. Känslan nu är att du skakar du av dig allt som hållit dig tillbaka och förverkligar dig själv. Det är du själv som skapar dina chanser och ser till att dra in de pengar du behöver. Under årets första 9 månader har du Jupiter i ditt arbetshus. Det här kan vara ett starkt år för dig – men sista kvartalet rasslar det till rejält och du får en starkare ekonomisk position. Många Vädurar kommer att starta eget eller ta ett stort karriärkliv under 2016. Det kan vara inom vilken bransch som helst för trendkänsliga och utvecklande planeter ser till att du riktar blicken emot framtiden. Nymånen/förmörkelsen den 1/9 infaller i ditt 6:e hus och detta är startskottet till din framgång. Under hösten går din karriärflagga i topp! Härliga Jupiter kommer att ge dig allt du vill!

Råd till Väduren från årshoroskopet 2016:

Din spontana optimism leder ofta till att du tar på dig för mycket ansvar och bortprioriterar dig själv. Se på hela livspusslet och se till att alla viktiga bitar får lagom uppmärksamhet.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!


Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

  • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
  • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
  • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad


Årshoroskop 2016 Oxen

”Universum är med dig och låter året gå i lekfullhetens och romantikens tecken”

Se fram emot ett innehållsrikt och spännande 2016 som håller ett högt tempo och en entusiasmerade, igångsättande energi som gör livet roligare än det har varit på länge. Kanske tillhör du en av alla de oxar som upplevde att förra året var lite som att sitta fast – inlåst i sitt eget liv? Nu blir det helt tvärtom – kanske är det till och med så att du inte kommer att få tiden att räcka till. Initiativ och hjärnvilja – det är ledord för dig nu. Dessutom erbjuder inte universum något egentligt motstånd så det finns inga hinder i vägen för den som vill uppnå sina mål. (Det finns inga stora tunga planeter i något av de fasta tecknen) .

Du kommer att vara maximalt påverkad av Mars under stora delar av året. Detta positiva trendbrott är stimulerande och sätter fart på såväl dina livsandar som ditt kreativa flöde. Du har Jupiter i det ditt skapande 5:e hus vilket gör dig sugen på att ha roligt, träffa folk och bli ett med din skapande gudinna Venus. Att vara fysisk, dansa och röra på sig ger mycket glädje nu.

Årshoroskop kärlek

Oavsett om du lever i en relation eller är singel är detta på kärleksfronten ett annorlunda år för dig. Det ovanliga med dig under 2016 är att du faktiskt ändras lite i personligheten och det är en modigare, friare och mer oberoende person som träder fram. Du vet hur man gör när man tar plats, pekar med hela handen, väljer själv och tar för sig själv. Det verkar helt enkelt som om att du har blivit ett med dig själv. Det sägs att makt är sexigt och det är underbart att du hittar din mojo. Du är kärleksgudinnan Venus särskilt utvalda gunstling. För dig – sensuella varelse är ju kärleken ditt livselixir som du inte kan leva utan. Slutet av augusti är årets hetaste dagar men hela maj – oktober är attraktionsfaktorn extrahög och romantik finns i luften. Du är en stor vandrande erogen zon hela denna period och drar till dig uppmärksamhet och positiva känslor. Under detta kärlekens år får du uppleva stunder av total sällhet men det är du som bestämmer när, hur och på vilket sätt.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Du är verkligen en periodare när det kommer till arbete och det är lite allt eller inget för dig. Det finns en stark skapande kraft inom dig som kommer att driva dig framåt under hela året. Januari – september kommer dessutom mirakulösa Jupiter att befinna sig i ditt 5:e skapande hus och boosta så väl självförtroendet som dina kreativa skaparkrafter.

Du är nästan maximalt påverkad av den kaxiga planeten Mars som under stora delar av året pushar dig framåt och uppåt. Ekonomisk trygghet och stabilitet är ditt mål som alltid och du nosar runt i cirklar för att hitta din plats och framtida roll. Jag säger framtida för någonstans i ditt bakhuvud gnager tanken på att göra en yrkesmässig förändring men det rätta tillfället kommer kanske först till hösten när Jupiter skiftar över till ditt arbetshus.

Saturnus närvaro i Skytten faller i ditt djuplodade 8:e hus och det skulle inte förvåna om du blir allt mer nyfiken på meningen med såväl tidigare liv som det vi lever nu. Många Oxar har mediala förmågor så kanske knyter du kontakt med andevärlden, intresserar dig för psykologi, astrologi eller liknande.

Råd till Oxen från årshoroskopet 2016:

Ack, den som kunde få skriftligt på att det aldrig mer ska svida i hjärtat! Det finns en stark önskan hos dig att kontrollera men din livsläxa är att lära dig tillit och villkorslös kärlek.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Tvillingarna

”Häng med i ett superspännande flöde där framgångarna avlöser varandra”

Jorden befinner sig i transformation och du, den mest trendkänsliga och föränderliga av alla rycks med i ett superspännande flöde. Det är en helt sanslös mix av energier på gång och innan året är över har du material till en helt ny såpopera. Det är en nypa tur och en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och bister verklighet. Du tillhör dem det händer allra mest för 2016. Alla de rörliga tecknen påverkas mycket (Tvillingarna, Skytten, Jungfrun, Fiskarna). Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara lättlärd, snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds.

Årshoroskop kärlek 

Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person behöver aldrig sakna romantik eller flirt. Du är ovanligt exponerad av heta Mars i år och sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2016. Jupiters position skapar ett härligt flöde under årets första nio månader då bra människor dras till dig och du till dem. I perioder kan flera intresserade personer snurra runt dig. Det är som om de inte kan få nog av dig! Det är i de djupa relationerna du stöter på patrull. I dessa förändringens tidevarv känns valet av partner inte riktigt lika självklart som tidigare och du behöver fatta beslut. Den tuffa läraren Saturnus befinner sig i ditt 7:e relationshus där han skoningslöst drar åt tumskruvarna. Du tvingas kliva ut ur dina drömmar och ner i verkligheten, i sanningen och känna efter hur det känns. Allvaret kommer in i kärlekslivet och ett ställningstagande måste ske. Det låter dramatiskt men vissa av er kommer välja att fördjupa sina relationer, kanske gifta sig eller slå rot genom gemensamt husköp eller liknande. Andra kan inse att ni kommit till vägs ände och avslutar i stället sin relation.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Det är tydligt att du vill uppnå förändring eller förbättring av ditt yrkesliv och göra skillnad så det är en ambitiösare och mer motiverad version av dig som vi ser nu. Många av er har de senaste åren fundera mycket på vilket håll du ska gå i ditt karriärliv. Många tankar finns där och spretiga idéer. Ja, det är ju inte bara för syns skull som ditt tecken heter Tvillingarna. Du har alltid flera pågående simultana tankar som är fullt genomförbara. I år får du massiv hjälp av Jupiter som curlar banan och Saturnus som tvingar dig att välja. Det är bra! Oavsett din ålder så kommer du att känna att du kammar hem vuxenpoäng, utvecklas och mognar. Tre av årets fyra förmörkelser är i rörliga tecken vilket placerar dig i hetluften och i år kan vara året när du tar stora kliv uppåt och framåt. Den 9/3 infaller årets första solförmörkelse vilken sätter fart på dina drömmar och ambitioner. Ekonomiskt går det utmärkt för dig men du inser att du behöver mer stimulans och utveckling och söker nya utmaningar. Under året går din styrande planet baklänges (retrograd) vid fyra olika tillfällen (vilket är mycket) och alla gånger i jordtecken, och hela två gånger i Stenbocken. Det innebär att arbete och affärsliv upptar mycket av dina tankar. Maj – juni är en tid som lämpar sig så mycket bättre för ledighet, sällskapsliv och flirt än för arbete. Det är inte en bra tid för att starta upp nya projekt, söka jobb eller liknande. Augusti och september är årets mest intressanta månader och många avgörande saker kan äga rum under denna tid. Våga och vinn!

Råd till Tvillingarna från årshoroskopet 2016:

Du befinner dig i en livsomdanande process som blir tydliggjord under 2016. Se efter förändrade matvanor, livsstil, förändrat boende och ny karriär. Inget blir som förr.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Kräftan

”Välkommen till en tid som kommer utveckla sig till en spännande roman”

Med en lättnadens suck lämnar du det gångna året bakom dig och välkomnar 2016 med öppna armar. Detta är ett innovativt, färgsprakande år under vilket de flesta av dina önskningar blir uppfyllda. Många av er har förändringar att vänta på en rad områden.

Innovationer och förändringar!? Jag kan känna ända hit att de orden har svårt att landar i kräftans små öron. Du vill helst höra att allt ska vara lyckligt, stabilt och utan överraskningar? Det kan det faktiskt vara – det ena behöver inte utesluta det andra. Ibland får man tänka om och tänka nytt och Uranus är där för att hjälpa dig på den fronten.

Hur gärna jag än vill går det dock inte att sticka under stol med att Pluto (drama och förvandling) befinner sig mitt emot allt det som är du även i år. Dessutom är utbrytarkungen Uranus (nytänkande och frihet) fortfarande i kvadratur till detta, så det gamla skramliga T- korsets tid är inte förbi helt ännu – även det sjunger på sista versen och så sakteliga löser det upp sig.

Till hösten glider härliga Jupiter in i Vågen och pang… där kom en efterlängtad och kär bekant tillbaka in i ditt liv. September – december är som en riktigt spännande roman men du har alla möjligheter att påverka händelserna till din fördel. 

Årshoroskop kärlek

Emotionellt är 2016 ett varmt, helande och belönande år som faktiskt ser lovande ut redan från start. I januari – februari sänder Venus sitt magiska skimmer över dig och du drar till dig bra personer, uppmärksamhet och om du är öppen för det kanske även flirt och uppvaktning. Juni och juli är förstås året bästa månader för romantiska eskapader, resor och rekreation. Under sommaren finns möjligheter till att en ny kärlek kommer in i ditt liv. Men i år är även skeendena under hösten minst lika intressanta för horoskopet visar att det står i din makt att styra händelseförloppet åt det håll du vill.

Du är zodiakens mest omtänksamma person och knyter nära band till dem du älskar. Familjen betyder mycket för dig och du har en tendens att lägga mycket av ditt krut där. I september går Jupiter in i ditt 4:e hus – vilket betyder att det kan ske mycket positivt både med själva hemmet och med dem som bor i det. Kanske blir det flytt, renovering och lyckliga familjemedlemmar du har att vänta. Det kan också betyda att folk flyttar in eller ut i ditt hem. Någon kanske får en baby, en annan en ny partner eller faktiskt också tvärt om – om du vill att någon ska lämna ditt liv så går det att få till ett avslut också. Var inte rädd att använda dig av intuitionen, humöret och förmågan att sätta gränser. Bra är också att uttala sin önskan högt och se till att det är din vilja som går igenom.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Du behöver inte skynda dig tillbaka till arbetsplatsen efter helgerna. Jag garanterar att du inte missar någonting. Januari innehåller årets första retrograd Merkurius som i vanlig ordning innebär knas och förvirring. Februari – april lyser flitens lampa och du jobbar på och hinner få fin snurr på jobbet, kan känna att dimmorna skingras och att du är på rätt väg.

18/4 vänder Mars retrograd (backar) och det är där någon gång du kan känna att orken rinner ifrån dig. Ge det några dagar så kommer vi ha ytterligare fyra planeter som backar – så totalt 5! Det bästa vore lång ledighet i 1/5 – 1/7. Ja, det kan vara svårt att få igenom – men förväntar du dig inget annat än mys, vila och sommar av perioden så behöver du inte bli besviken. Från augusti och till årets slut väntas helt annat ljud i skällan. Detta är payback för vad du har fått utstå. September – december är årets bästa period och här blir du rikligt belönad på flera sätt. Förhoppningsvis inte bara i tacksamhet utan även i kronor.

Råd till Kräftan från årshoroskopet 2016:

Uranus utmanar dig ständigt med nya idéer och väcker din ambition och skaparlust. Från och med september går du in i en tid när du kan förverkliga dina idéer och se dem bli till guld.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Lejonet

”Se fram emot ett resultatrikt år som rymmer många belöningar”

Se fram emot ett utvecklande och framförallt roligt år när du känner att du hittar rätt väg. Ditt 2016 handlar om att bygga upp, förbättra och förvalta det du redan har och är. En bonus är att du kommer ha väldigt roligt under tiden du gör det.

Du är född i ett av de fasta tecknen och är förprogrammerad att inte gilla stora förändringar och plötsliga överraskningar. Trygghet och personlig kontroll över vad som händer och sker är du. Men, det är just runt dessa programmeringar jag hoppas att dina tankar ska kretsa. Det kan vara dags att plöja nya spår. Den fina trigonen till Uranus är här för att hjälpa dig att plocka fram din sanna potential.

I år kära Leo hoppas jag att du ska upptäcka hur oerhört lätt det kommer vara för dig att utvecklas och skapa. Du kan alltså fortsätta att vara du, ha allt du har men ändå medvetet välja att uppdatera hela din livssituation och faktiskt få det ännu bättre. Kanske till och med det perfekta livet!

Anledningen till att det är möjligt är att vi ovanligt nog inte har en enda av de långsamma planeterna i fasta tecken. Det där ger liksom fri lejd, du möter inte några egentliga hinder förutom möjligen dina egna tankar om vad som är möjligt.

Årshoroskop kärlek

Kärleken är evig och du är en varm hjärtemänniska som mår bäst när du får dela kärlek. Ett lyckligt Lejon är hon som sitter vid kortänden av långbordet och njuter av att se glada människor runt sig och kärleken flöda åt alla håll. Vänner, familj och arbetskamrater – i ditt stora hjärta får alla plats. Den stora kärleken till din livspartner är kanske det viktigaste i livet för dig, kärleksfulla, romantiska varelse.

Under året befinner sig Saturnus i ditt 5:e hus. Det betyder i klartext att du inte är intresserad av fladdra runt på dejter. Ska det vara något ska det vara på riktigt. Helhjärtade, seriösa engagemang annars blir det inget alls. I år är Lejonet stenhård på den punkten.

Under tiden januari – april färdas Venus hela vägen från det femte till det åttonde huset och relationer, attraktion och romantik håller dig pigg och alert. Den 1/3 kan solförmörkelsen i ditt åttonde hus sätta igång avgörande händelser i kärleken. Du som har din älskling vid din sida upplever glädje och lycka. Ni som fortfarande dejtar kan uppleva en tid när kärleken får ett uppsving.

18/4 – 30/6 går planeten Mars retrograd och i slutet av april har vi inte mindre än fem planeter som backar så… nej! Inte din tid – detsamma kan man faktiskt säga om maj månad också. Det är inte jättebra tid för förståelse människor emellan. I juli är Venus i Lejonet och chansen för att en ny kärlek ska komma in i ditt liv är som störst. För alla Lejon är juli och augusti årets bästa månader för välmående och relationer.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Det är ett fint flöde runt dig i år och det finns massor av potential här. Den 1/3 infaller årets första förmörkelse i ditt 8:e hus – som rör ekonomi och finans bland annat. Det kan vara så att du hittar sätt att förbättra din ekonomi – kanske genom att lägga om lån, investeringar eller annat.

Du kan förvänta dig gott resultat, beröm, belöningar och förbättrad ekonomi genom det arbete du lägger ner. Den 23/3 infaller en förmörkelse i ditt 3:e hus och årets sista två 1/9 och 16/9 infaller också i 2:a och 8:e huset – vilket sammantaget talar sitt entydiga språk – det är i år ödeshjulet snurrar för dig och du kan åstadkomma bestående förbättringar som ger dig en god ekonomisk grund. Förvänta dig en spännande utveckling! Det är tydligt att du har lite nya tankar och idéer om framtiden som du vill sjösätta. Hösten är perfekta tiden för att ta nya kliv Leo.

Råd till Lejonet från årshoroskopet 2016:

Jobba med ”Lagen om attraktion”. Du kan komma så långt när du inser vidden av din egen kraft. September – december ändras förutsättningarna. Dina tankar börja gå i nya banor och du låter dig inspireras av nya idéer.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Jungfrun

”Du får ett magiskt år som avslutas i perfekt harmoni”

Det är galet lyckosamt 2016 som väntar. Allt, och jag menar verkligen allt, kommer att hända i de rörliga tecknen och du kära Jungfru – är den som är den absoluta vinnaren. Expansiva, generösa Jupiter befinner sig i ditt tecken från januari – september och under detta magiska år utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Allt blir större, färgrikare och härligare nu. Det är minst tolv år sedan du var i närheten av den här sortens möjligheter.

Det här skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda och du får allt du vill ha. Förresten, vet du vad vill du ha? Specificera dina avsikter, önskningar och mål noggrant. Ta dig gärna tid i början av året och tänk igenom dem ordentligt. Meditera på detta och skicka upp din handlingsplan i kosmos. (Jag menar givetvis i meditationen). Räkna med att dina önskningar kan gå i uppfyllelse. Det är ren och skär tur med i bilden.

Välkomna alla förändringar och chanser och se dem som kosmiska gåvor. Neptunus närvaro kopplar upp dig emot dina drömmar och Jupiter hjälper dig att våga gå utanför dina egna begränsningar och ta helt nya kliv ut i det okända.

Saturnus beskrivs oftast i negativa tongångar men i detta fall känns det tryggt att ha honom, zodiakens torris, väl förankrad i ditt fjärde hus. Det ger en grundad känsla till horoskopet så att det inte far iväg. Jupiter och Neptunus kan vara lite väl accepterande och positiva till allt och alla.

Årshoroskop kärlek

Det här året är innehållsrikt och utvecklande och till följd av det är det omöjligt att leva upp till alla andras krav. Ja, det är många som vill ha en bit av dig och du kan omöjligen räcka till.

Neptunus, drömmarnas planet som har allvarliga problem med att sätta gränser befinner sig i ditt kärlekshus. Aj – i förhoppning om att rädda dig ifrån besvikelser och hjärtesår ber jag dig att börja ditt romantiska 2016 inuti ditt eget hjärta. Släpp andras önskemål och behov och lyssna till dig själv och ta reda på vad du vill ha. När du är säker på det kommer du också att veta vem, vad och hur du ska prioritera. Våga vara ego. Du behöver det.

Ja, året har flirtiga undertoner redan ifrån start och fortsätter så hela året. Maj och juni är mindre lyckade än resten av året. Mars, augusti och september är dina hetaste månader då du fullkomligen kan vada i kärlek och uppleva ett härligt flyt i livet. Såvida du inte kämpar emot så kommer detta vara tiden då kärleken är som hetast. Nu kan du få vad du vill, så önska rätt!

Årshoroskop karriär 

Januari – augusti ökar ditt självförtroende och du är möjligheternas kvinna. Förbered såväl CV:n som garderoben och se till att du blir sedd och hörd. Tro på mirakler och ta chanserna som erbjuds på allvar. Årets sol- och månförmörkelser den 9/3, 1/9 och 16/9 faller i ditt andra och åttonde hus som båda rör ägande, ekonomi, pengar och resurser. Dessa tillfällen markerar din ödesväg och pekar ut vilka områden i ditt liv som kommer att understrykas och få en extra vitamininjektion. Ja, karriären mäts ju inte bara i pengar förstås, men ekonomin är ändå en indikator på att du gör rätt, utvecklas och blir sedd av andra. Faktiskt kan förmörkelserna också handla om hur du ser dig själv, ditt egenvärde och för hur du marknadsför dig inför andra. En ökad självkänsla kan absolut hjälpa dig till ett genombrott så håll dig framme. Årets sista kvartal planar flödet ut i perfekt harmoni – då kommer Jupiter att glida in i ditt andra hus och ytterligare förstärka den ekonomiska utvecklingen.

Råd till Jungfrun från årshoroskopet 2016:

Horoskopet visar också att du gör nyttiga djupdykningar i ditt inre i år. Samtidigt som allt det andra händer befinner du dig i en själslig helandeprocess och din andlighet förfinas.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Vågen

”Outforskade territorier står på agendan under detta glädjande år”

Det är ett väldigt innehållsrikt och spännande år med massor av möjligheter och potential. För trendkänsliga Vågen som gillar att hålla sig på topp och ligga i framkant gäller det att vara flexibel, nyfiken och välkomna det nya och faktiskt våga släppa taget om det som inte längre gagnar dig.

Alla de kardinala tecknen (du är ett av dem) har varit och är fortfarande i viss mån hårt prövade av Pluto och Uranus som skapar nyttiga, utmanande men ack så tuffa processer som fortfarande pågår någonstans i bakgrunden. Spänningen mellan de två är tydlig under januari – februari men klingar successivt av under året. Detta driver dig till extrem personlig utveckling. Om du inte är rädd att växa och förändras är det här fantastiskt!

Ditt 2016 smyger igång lite tveksamt och trevande till en början (Merkurius backar 5/1 -25/1) men det tar sig och blir bättre och bättre allt eftersom tiden går. De första 90 dagarna är väldigt inriktade på arbete. Den 9/3 kommer årets första solförmörkelse att infalla i ditt 6:e hus vilket riktar all uppmärksamhet åt arbete och hälsa.

Det kan innebära att livsstilsrelaterade frågor kommer upp. Kanske måste du ändra kost, dagliga vanor, träning eller liknande för att nå ett optimalt mående. Men arbetet är absolut den viktigaste utmaningen.

Maj och juni är en inte riktigt lika färgsprakande och belönande som resten av året men… det gör inte så mycket för du kommer att få allt du önskar och mer därtill innan året är över.

Överlag är ditt 2016 är ett riktigt spännande och utvecklande år. I september kan du med tillförsikt se tiden an och veta att du är inne på rätt väg. Det innovativa och nyfikna i dig leder dig vidare mot nya och outforskade territorier.

Årshoroskop kärlek

Du har så mycket glädja att se fram emot. Den 23/3 äger en månförmörkelse rum i Vågens tecken vilket gör att din självkänsla stiger, du älskar dig själv och livet du lever. April är en härlig månad då känslorna flödar och andra dras till dig men… den 18/4 börjar planeten Mars att röra sig bakåt (retrograd). Strax därpå kommer inte mindre än 5 planeter att vara retrograd så förvänta dig inte någon snabb utveckling på kärleksfronten under maj-juni. Det är ingen fara på taket, men förvirring, försening och illusioner är snarare en regel än något du bör bli förvånad över. Hela sommaren är dock en avkopplad och härlig period när du mår bra och känner dig till freds med dig själv.

September 2016 är utan tvekan årets bästa kärleksmånad och attraktionen är på topp. Mirakulösa, expansiva, generösa Jupiter träder in i Vågens tecken den 10/9 för att stanna ett helt år. Du har alltså besök av både stora och lilla lyckan samtidigt vilket är en maxad upplevelse! Antagligen finns det sen inga singelvågar kvar, lyckan är så nära dig.

I höst är förutsättningarna för varaktiga kärleksrelationer optimala och du ger dig hän på riktigt! Minns att man faktiskt kan få allt – både prins, prinsessa och halva kungariket på en gång. Jupiter kan för övrigt även hjälpa till med bebisar.

Årshoroskop karriär

Är du öppen för att prova nya roller, eventuellt studera, byta jobb och kanske även öka din inkomst? I så fall är 2016 den rätta tiden att välja väg, planlägga och skrida till verket. Årets första solförmörkelse landar i ditt 6:e hus den 9/3 och lägger fokus på arbete och hälsa. Det finns så mycket potential i detta. Till hösten har du de bästa förutsättningar att lyckas. De svallvågor som du sätter igång här präglar även nästan hela 2017.

Ekonomin utvecklas också bra under hösten. Det är troligt att du får bra erbjudanden och chanser. Låt dig inte omedelbart smickras utan fråga dig vad som gör dig lycklig innan du tackar ja till en tung roll. Du har medvind i dina segel och skördar med lätthet framgångar.

Råd till Vågen från årshoroskopet 2016:

De tvära kasten och de dramatiska händelsernas tid är över. Din kreativa utveckling tar fart. Ta vara på dina talanger.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Skorpionen

”Kärlek, passion och intima relationer är årets huvudtema”

2016 är på många sätt ett befriande år när du bryter dig loss från gamla strukturer och attraheras till att prova nya saker. Det är så mycket roliga influenser som kommer in! Neptunus gynnsamma läge i 5:e huset gynnar din kreativitet så oavsett om det är konst, musik, design eller något annat uttryck du dras till är det massor med fantasi och glädje som kommer till dig nu.

Uranus befinner sig i ditt 6:e hus (arbete och hälsa) väcker din nyfikenhet och gör dig öppen för att testa nya vägar yrkesmässigt. Nytänkande och spännande utmaningar väntar den som är modig och villig att ta risker. I år löser du livspusslet och hittar balansen mellan dina personliga behov och andras. Fritiden, arbetet och bonusen till dig själv är andligheten och din själsliga utveckling. Du kan också attraheras till en träningsform eller diet. Det skulle inte förvåna om du går över till vegansk kost.

Din klassiska styrare Mars är i ditt tecken i mer än 4,5 månader i år vilket är ovanligt! Det ger högintensiva perioder den 3/1 – 7/3 och 30/6 – 2/8 som är stimulerande och livsbejakande. Här finns det inte hejd på din förmåga att skapa. Den 18/4 – 30/6 går Mars baklänges (retrograd) och då står livsenergin i princip stilla en tid.

Årshoroskop Kärlek

Ryktet om dig som zodiakens femme fatale visar sig inte vara överdrivet 2016. Nästan hela året är kärleken, passionen och dina nära relationer huvudtemat i ditt liv. Du kommer att älska det! Astrologiskt uttrycker Mars din mojo, din djuriska kraft, magnetism och förmåga att påverka. Du är förtrollande under perioden den 3/1 – 7/3 och 30/6 – 2/8 då din libido är på topp och du attraherar vem eller vad du än önskar. Mums, jag tror att du äter dem med sked. Det är nog inte den väna sidan av dig vi får se under första halvåret. Snarare är det den där vackra, oberoende skorpionen i total kontroll över sig själv som kommer. Undvik att gå i klinch den 18/4 – 30/6. Det är den tid på året du bör ligga lågt. Sommaren och hösten en välsignad tid. I september och framåt är underbara Venus tillbaka hos dig igen och årets fyra sista månader går i kärlekens och harmonins tecken.

Årshoroskop karriär och ekonomi

För många av er innebar det gångna året en yrkesmässig triumf eller väldigt bra resultat som kommer från din enorma envishet och ditt hårda arbete. Under 2016 kommer inte någon av de långsamma planeterna att vara i fasta tecknen längre (Oxe, Lejon, Skorpion eller Vattuman). Efter alla dessa år av motstånd kan du plötsligt bara bränna på – det finns inga hinder i vägen för dig. Det blir liksom fri lejd, curlad bana, räkmacka – kalla det vad du vill – det är helt enkelt en ny situation. Du kanske måste finjusteras initialt för att vänja sig vid de nya förhållandena och vara lyhörd. Insistera inte om du stöter på patrull utan släpp taget om du känner att saker inte går lätt. Du kan gå tillbaka och pröva igen vid ett senare tillfälle istället.

Uranus position i ditt arbetshus hjälper dig att släppa dina gamla invanda hjulspår och testa nytt. Håll ett vaksamt öga öppet för nya sätt att jobba, metod eller teknik som fångar din uppmärksamhet.

Att Jupiter samtidigt finns i ditt 11:e hus får mig att tänka att det nya kanske sker online eller riktar sig mot allmänheten.

Saturnus är i ditt 2:a hus och gör det möjligt att göra riktigt bra investeringar och affärer. Eller hitta andra sätt att bygga upp din ekonomi så att du hittar ett läge där du känner dig trygg och bekväm. För egna företagare är hösten bra för att utveckla affärsverksamhet, få in fler kunder och öka flödet.

Råd till Skorpionen från årshoroskopet 2016

Att vidga dina horisonter genom kultur, politik och resor. Möten med andra kulturer eller levnadssätt ger dig en nytändning.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Skytten

”Alla dina önskningar går i uppfyllelse under 2016”

Om du någonsin skriver dina memoarer kommer ditt 2016 att gå till historien som det bästa och bitvis även kanske det mest utmanande och utvecklande året någonsin. Det är året då allt vände, allt hände och du tillrufsad i håret och med stirrig blick kom ut på andra sidan. Upprymd och lycklig efter allt du varit med om och med vinnarpokalen under armen! Hurra!

Ja naturligtvis kan ordet pokal istället ersätta med högsta priset inom vilken branschs du än befinner dig. Kanske kan ”att lyckas” innebära att du hittar det perfekta jobbet som ger dig både den stimulans och frihet du söker.

I år händer allt för er som är födda i de rörliga tecknen. Planeterna erbjuder fullt pådrag och tveklöst leder det till personlig utveckling genom självupplevda lektioner, tagna ur ditt eget liv.

Årshoroskop kärlek

Ditt kärleksår börjar bra – med vackra Venus i ditt tecken i januari. Flirtigt och kul! Att Merkurius samtidigt är retrograd kan ge det hela känslan av att vara med i en fars (också detta i januari). Heta Mars kommer att befinna sig i ditt tecken den 7/3 – 27/5 och på grund av en retrograd även hela augusti och september. Ja Mars ryckiga rörelser kan skapa on och off relationer och partners som vill och inte vill. Hit och dit. Det kan även vara du som pendlar av och an i känslorna. Ta detta med ro och vet – att även detta är av övergående karaktär.

Du har mjuka, drömmande Neptunus i ditt 4:e hus som rör hemmet och grunden. Jupiter är under årets första nio månader ständigt mitt emot. Wow… Det här ger en tursam, smidig och accepterade känsla. Det finns en sensuell längtan med i bilden. Kanske är det i år du äntligen känner att en flytt är det du behöver? Att sammanboende plötsligt känns lockande och du kommer över din rädsla att förlora din frihet?

Uranus befinner sig i ditt romantiska, kreativa 5:e hus. Det är många som vill ha dig kan jag säga! Nu är kärlek, passion och flirt är dina ständiga följeslagare och om du räcker ut handen är din kärlekspartner där.

Typiskt nog känns det som att du inte riktigt har tid att hänge dig åt din partners önskningar och drömmar för det är din utveckling som är i fokus. Nå – jag tänker att du får acceptera detta hos dig själv. Det går så bra nu och du vill så mycket.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Din styrande planet, mirakulösa, generösa Jupiter befinner sig i ditt 10:e karriärshus vilket ger dig oanad fart och fläkt. Det är ingen trög energi som stoppar dig nu så om du sjösätter dina idéer, lägger lite energi därtill, ska du se att du får medvind i dina segel. Det du skapar nu ger ringar på vattnet, spin off effekt och vips! Ditt goda namn sprids och yrkesmässigt öser chanserna över dig och det kommer stunder när du förvånat kommer undra varför allt du någonsin önskat dig kommer till dig på en gång. En förmörkelse infaller i ditt 10:e hus i Jungfrun den 1/9. Detta om något är ett startskott till superflödet i karriären.

Du har Saturnus i ditt tecken ända fram till slutet av 2017 och visst – det är tungt att bära. Det är den stränge fadern som tvingar oss till lydnad. Att nödgas kånka runt med tegelstenen i ryggsäcken tär på krafterna. Men… ”No pain – No gain” sägs det och det här är året då du verkligen går framåt på alla fronter.

För en yvig person som dig skulle det mycket väl kunna vara så att Saturnus vistelse faktiskt hjälper dig att skala bort dem och det du inte behöver, minimera och fokusera på det som verkligen är viktigt och har bestående värde för dig.

Pluto har redan varit i ditt 2:a hus i flera år. En sådan transit brukar börja med en ytterst svajig ekonomi. Det där ligger bakom dig. I år har du massor av fina chanser att bygga upp solid ekonomi.

Råd till Skorpionen från årshoroskopet 2016:

Låt dig inte absorberas av alla måsten och krav som finns runt dig. Samtidigt som din karriär är i topp befinner du dig i en själslig helandeprocess och din andlighet förfinas.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Stenbocken

”Pengar och framgång ersätter ett lyckat kärleksliv för dig”

Du kan se fram emot ett starkt och framgångsrikt 2016. Karriär och familj är det i livet som du är oerhört nöjd med nu. Resor, personlig utveckling och umgänge med dina vänner är saker som skänker glädje. Det här är ett år när nya vänner, kontakter, nätverkande och kommunikation på alla fronter har oanad betydelse för dig.

Det är den underbara, kvicka lilla Merkurius, gudarnas budbärare, som håller i taktpinnen för dig i år och visar dig spännande teknologi, hur du kan verka i sociala media, nätverka med mera. Hela ditt horoskop skriker plugga, läs, lär nytt! Du får nya idéer, deltar i intressanta kurser, reser och höjer ditt medvetande. Det är möjligt att du lär känna nya stimulerande personer som du kan byta idéer och utvecklas med. Året börjar lite som det förra slutade, det vill säga med Merkurius närvarande i ditt tecken, vilket är ovanligt länge på grund av en retrograd period mellan den 1/12 2015 och den 14/2 2016.

Den 1/3 infaller årets första förmörkelse i ditt tredje kommunikationshus som är styrt av Merkurius. Detta om något pekar på att du kommer att, ge dig ut där och vara mer social. Önska dig boken ”Digital Succé” av Frida Boisen i födelsedagspresent! Det är där ute i cyberrymden, genom nätverkande och nya vänner som en helt ny värld kan öppnas för dig. Naturligtvis ökas kontakterna på alla sätt så du kan möta vanliga människor IRL också.  Inte nog med det – du har ytterligare två förmörkelser till som indikerar samma sak, den 1/9 – infaller eklipsen i ditt 9:e hus för resor och studier och den 16/9 faller förmörkelsen i tredje huset igen. Året avslutas som det började Merkurius i Stenbocken + en retrograd i ditt tecken.

PIuto symboliserar en jättestor förändring, en personlig transformation och befinner sig i ditt tecken mellan år 2008 – 2024. Alla Stenbockar påverkas inte av detta samtidigt. Ni som är födda i början 22/12 – 3/1 är klara med processen. Ni som är födda den 4/1 – 8/1 är mer eller mindre i den, ni andra födda den 9/1 – 20/1 har er extrema förvandling framför er. Det bästa du kan göra för dig själv är att välkomna förändringarna! Ni som läser dessa rader och blir rädda – prata med någon som redan är på andra sidan. Stenbocken har fått det så mycket bättre efter Pluto än före.

Årshoroskop kärlek

Du vill ha allt – kärlek, passion, familj, karriär och uppleva lycka. Att få balans i samtliga områden är kruxet för det kan vara svårt att få dygnets alla timmar att räcka till. Det är nog så att du bör se till att det finns ledig tid i kalendern så att kärlekens magi har möjlighet att uttrycka sig. Pluto befinner sig mitt emot ditt 7:e kärlekshus och har gjort det ett bra tag redan vilket för med sig att dina intima relationer kan ha inneburit mer utmaningar än vad du är van. Den 24/1 – 18/2 har du Venus i ditt tecken så njut! Juni och juli erbjuder en välsignelse och idel lycka och november/december har du de bästa förutsättningarna för att få den kärlek du drömmer om.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Under första kvartalet gör sig kvadraturen mellan Pluto och Uranus gällande och många av er får vara med om omorganisationer på era arbetsplatser. Det är en tid när ödets kvarnar mullrar lite extra.

Den 18/4 – 30/6 när Mars går retrograd kan det faktiskt vara riktigt segt och jag vill faktiskt direkt varna dig för att ingå avtal eller skriva på kontrakt eller liknande. Men, å andra sidan, det är ju samma för alla under den tiden. Ditt tecken symboliseras av den lilla geten som tändigt strävar uppåt mot bergstoppen. Den 23/3 infaller en förmörkelse i ditt 10:e hus (arbete och karriär). Wow… detta är ett starkt tecken på att det under de kommande sex månaderna händer riktigt bra saker med din karriär. Januari – september är en bra tid för dig i din strävan och du tillhör dem som lyckas. Expansiva Jupiter (lyckan) bildar kvadratur till allt som är du från den 10/9 och framåt. Under årets sista kvartal går du in i ett superflöde och det är utvecklingen under dessa tre månader som gör hela skillnaden. (Jag tror det låter Katshing när det händer!)

Råd till Stenbocken från årshoroskopet 2016:

Ingen är mer perfekt än du men glöm inte bort dina egna inre behov i din strävan efter att få det perfekta livet.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Vattumannen

”Svåra beslut och nya val gör sig påminda för dig”

Det är ett dynamiskt och nyskapande år för dig Vattenbärare när du gör klokt i att låta fantasin flöda och intuitionen föra dig framåt.

Du, trendkänsliga, originella varelse inspireras av de nya trenderna och vill utvecklas. Du har din styrande planet, den uppfinningsrika Uranus i ditt tredje hus (kommunikationshus) hela året vilket kopplar ny teknik samman med ditt kontaktnät. Kanske väljer du att gå en kurs i digital kommunikation, startar en egen blogg, går skrivarkurs eller liknande? Det finns en stark rekommendation att förverkliga den typen av drömmar och vem vet? Innan du vet ordet av kan du ha en helt ny karriär.

Vattumannen är ju ett så oerhört intressant, komplext och fascinerande stjärntecken. Bara du lyckas med konsten att vara ultramodern, konservativ, öppen i sinnet och samtidigt ändå orubblig i dina åsikter.

Nu får du kosmisk hjälp att ta jättekliv framåt. Inte en enda av de långsamma, trendsättande planeterna befinner sig de fasta tecknen i år. Det är en ovanlig situation som gör det avsevärt lättare för dig att manifestera något nytt. Det finns inget hinder i vägen för din utveckling!

Årshoroskop kärlek

Du attraheras till spännande, intressanta personer som inspirerar. Oavsett om det är kärlek, en själsfrände, en stimulerande partner eller en bästa vän som du kan bolla idéer med när du behöver. Allting annat är helt onödigt att ödsla tid på för du trivs så bra i ditt eget sällskap. Därför är en relation till en annan Vattuman ofta det bästa valet.

Den 13/2 – 12/3 befinner sig Venus i ditt tecken, maj månad och juli/augusti och december är de tidpunkter på året då kärlek, attraktion, flirt och romantik funkar som bäst. Ganska ofta alltså och du kan förvänta dig att det händer massor inom det området under 2016.

Planeten Mars är en annan viktig faktor i kärlekslivet och står för själva drivet, lusten och viljan. Mars är runt dig extra länge i år. Den 3/1 – 6/3 och 27/5 – 2/8 i kvadratur samt i ditt eget tecken den 9/11 – 19/12. Därför kan vi ana att det är full rulle, din libido är i topp.

Årshoroskop karriär och ekonomi

Den 23/3 har vi en förmörkelse som infaller i ditt internationella, vetgiriga 9:e hus. Resor, kurser, politik, miljötänkande och internationella kontakter stimulerar dig och dina val. Från och med nu är det massor som händer i dig och runt dig och det fortsätter året ut.

Många av er kommer att vilja utvecklas inom era yrken och sneglar även mot utbildningar och karriärmöjligheter. Hösten är din tid och då kan du börja plugga eller börja på nytt utvecklande jobb.

Ekonomisk trygghet är ett viktigt tema för dig i år. Under våren gör du klokt i att noggrant planera de förändringar som du vet bör genomföra för att nästa steg ska kunna förverkligas. Årets första förmörkelse den 9/3 infaller i ditt 2:a hus som rör ekonomi generellt, men även dina pengar och dina personliga värderingar. Om du har möjlighet att påverka din ekonomiska situation är det här bästa tiden att planera och om du är snabb kanske också genomföra investeringar, teckna försäkringar, köpa, sälja värdepapper eller liknande. Om inte annat kan detta med fördel vänta till årets tredje eklips, den 1/9 faller också i ditt 2:a hus. Det kan mycket väl vara så att det är runt det datumet som affärer/processer du dragit igång på våren går i hamn.

Råd till Vattumannen från årshoroskopet 2016:

För många kan det kännas som att du kommit till en vägkorsning nu och undrar vilken väg som är den rätta att ta. Ska du stanna och bygga vidare på det du har eller följa hjärtats röst och skapa ett helt nytt liv till dig själv.

Psst! I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!

Årshoroskop 2016 Fiskarna

”Alla vägar pekar uppåt och framåt”

Du kan se fram mot ett fantastiskt år av strålande utvecklingsmöjligheter som erbjuds under 2016. Redan från årets start finns ett stark fokus på arbete och karriär.

Du har din styrare Neptunus med dig i ditt eget stjärntecken hela året vilket är fantastiskt. Du är så nära din innersta kärna, dina drömmar och din andlighet. Kiron är också med i Fiskarna och det är tydligt att du är inne en helandeprocess. Äntligen så tar du stegen bort från det förflutna, de själsliga såren läker och osynliga händer sopar bort alla spår. (Negativt med Neptunus närvaro kan vara om dagarna flyter ihop och du inte ser konturerna av din framtid. I så fall behöver du jorda dig exempelvis via promenader, healing, stenar och tung mat – typ husmanskost).

Neptunus närvaro påverka din självbild och dina drömmar om framtiden. Kopplingen till Jupiter gör att du har så mycket medvind. Dina drömmar kan bli verklighet så tro på dig själv!

Det är så viktigt att du själv sätter upp en tydlig målbild så att ”Universum” förstår vart du är på väg och vad du önskar dig. Det är fullt möjligt för dig att förverkliga dina mål. Den stora frågan är att du ska bestämma dig för vad det är du vill.

En annan stabiliserande och hoppingivande faktor är att stränga Saturnus kastar sin bistra skugga över ditt 10:e karriärshus. Det är på riktigt nu! Saturnus är mer verklighet än vad de flesta kan hantera men i det här fallet skapas en perfekt balans, en treenighet mellan Neptunus, Saturnus och Jupiter bildar ett T-kors från januari – september. Den 10/9 lämnar sedan Jupiter Jungfrun och träder då in i Vågens tecken och rakt in i ditt dollarstinna 8:e hus. Du kan tjäna en massa pengar 2016!

Årshoroskop kärlek

Du har Jupiter – Lyckans planet i ditt sjunde kärlekshus vilket är helt underbart! Att ha en hjärtevän, att få uppleva kärlek och dela ditt liv med en partner är viktigt. Januari – september är du vidöppen för kärleken och människor attraheras till dig. Du kommer att ha årets första solförmörkelse 9/3 i ditt första hus – vilket sätter dig i blickfånget. Nu reser du dig upp i din fulla längd och väljer vad du vill ha av livet. Din självkänsla är stark och nu när du älskar dig själv – kan du verkligen älska en annan människa fullt ut. Att du dessutom får uppleva en förmörkelse i ditt kärlekshus den 1/9 och ytterligare en i Fiskarna den 16/9 är oerhört coolt, kraftfullt och underbart! I mars månad kommer Venus att befinna sig i ditt tecken vilket är underbart för attraktion och flirt. Hela sommaren erbjuder idel tillfällen till flirt och sinnlig njutning men augusti/september är bäst. Det är mycket troligt att du möter ditt livs kärlek eller bygger vidare på den kärleksrelation du redan har under denna tid.

Årshoroskop karriär och ekonomi 

Perioden januari – september har du ett superbra flyt. Vill du förändra ditt liv och yrkesväg är det här rätt tid att agera. Sök jobb, ha ditt CV ständigt a jour, och var öppen för att välkomna lyckan. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv. Du har två förmörkelser i ditt första hus i år. Den första den 9/3 och den andra den 16/9. Var och en av dessa bjuder på ett superflöde och du får chanser att ta yrkesmässiga kliv uppåt och framåt. Förmörkelsernas energier håller i sig i minst sex månader efteråt och din tro på dig själv och din kapacitet ökar. Den 23/3 finns ytterligare en förmörkelse som infaller i ditt 8:e hus som har en rad djupa och allvarliga betydelser. Men en av dem är ”andras pengar” och delade finanser. Det kan vara så att du ärver pengar, gör bank eller aktieaffärer eller investerar i ett redan befintligt företag och kan få goda ekonomiska chanser genom detta. Kopplingen till Jupiter gör att det också kan vara ren och skär tur med i bilden och att du kan snubbla över möjligheter. Följ din inre kompass!

Råd till Fiskarna från årshoroskopet 2016:

Du kan vara en riktig djuping och backar undan när det börjar bli allvar. Jobba medvetet med att tillåta lyckan att ske.

Psst!  I Astrobloggen kan du läsa mer om just ditt stjärntecken!


Av: Margareta Hedin
Illustration: Therese Lundell

Artikeln publiceras ursprungligen i Damernas Värld. Vill du vara säker på att inte missa fler liknande artiklar kan du prenumerera på tidningen. Just nu hittar du förmånliga erbjudanden här.

 


Nyfiken på astrologi och horoskop? Gå vår onlinekurs i astrologi!

  • Lär dig tolka ditt eget och andras horoskop!
  • Förstå hur stjärntecken och stjärnhimlen påverkar oss!
  • Med astrologen Margareta Hedin som kursledare.

Dv knapp centrerad