Varför fungerar just du som du gör? Det kan ditt personliga födelsehoroskop ge svar på. Anmäl dig till Damernas Världs grundkurs i astrologi för att lära dig att lägga pusslet om dig själv (och dina nära och kära). Till din hjälp finns Margareta Hedin, Sveriges ledande astrolog och namnet bakom Sveriges största astrologi-blogg, den superpopulära Astrobloggen.

Läs mer och köp kursen

Tolka ditt egna födelsehoroskop med Damernas Världs onlinekurs

A

strologin föddes för redan för 3000 år sedan, och idag har den blivit ett enormt populärt och viktigt verktyg inom personlig utveckling. Undersökningar visar att mer än 60 procent av de som är födda på 2000-talet har införlivat astrologin i sin livsstil – astrologi finns, med andra ord, till för alla – varje sig ålder, kön eller vart man befinner sig i livet. Så, vad har då solen och planeterna med just dig att göra?

Många är varse om att solen stod i ett visst tecken när du
föddes. Vi är således Vädurar, Oxar, Skorpioner och så vidare. Du har förmodligen läst ditt horoskop någon gång men inte känt igen dig till hundra procent. Inte konstigt – soltecknet är långt från hela sanningen om dig! Förutom solen stod nämligen nio andra planeter i olika stjärntecken och hus i ditt födelseögonblick. Och alla dessa planeter påverkar dig på sitt alldeles speciella och egna vis. Planeten Mars, exempelvis, säger något om din energi och drive. Hur din drive kan ta sin riktning beror på vilket stjärntecken och hus han stod i precis när du föddes. Spännande, eller hur?

Så…
Hur fungerar du i kärlek?
Vad borde du att jobba med?
Vad tenderar du att bråka om?

Vad älskar du innerst inne?
Är du luft, vatten, jord eller eld?
Kardinal, fast, rörlig?
Inom vilka områden utspelar sig ditt liv?

Damernas Värld erbjuder nu en grundkurs i astrologi med en av Sveriges ledande profiler på området, astrologen Margareta Hedin.

– Födelsehoroskopet bygger på kunskapen om att planeternas position på stjärnhimlen vid födelseögonblicket präglar oss människor och visar under vilka förutsättningar vi föddes. Det finns ju ingen som har ett likadant horoskop som du så det är så spännande att lära känna sig själv! Ditt horoskop är som ditt själsliga fingeravtryck – unikt för dig, säger Margareta.

Läs mer och köp kursen HÄR!


Det här får du lära dig i kursen:

 •  Allt om planeternas inverkan på oss människor.
 • Kunskap om de olika stjärntecknen, elementen och kvaliteterna.
 • Kunskap om om cirkeln, axlarna och de tolv husen.
 • Att ta fram ditt unika födelsehoroskop och börja
  tolka det.

Till din hjälp får du:

 • Två timmars filmat material där Margareta berättar om planeterna, stjärntecknen, axlarna, husen – kunskap du
  behöver ha för att tolka ditt unika födelsehoroskop.
 • Personlig coachning: Webinars med Margareta där ni ses
  online och hon hjälper dig att förstå ditt födelsehoroskop
  (du kopplar enkelt upp dig genom en länk).
 • 43 kursavsnitt med personligt och pedagogiskt skriven text
  (som en mindre bok!), där allt finns att repetera och öva in.
 • En praktisk tolkningsmall för hur du kan tyda ditt
  födelsehoroskop på astro.com, steg för steg.
 • Guider till de personliga planeternas betydelse när de står i
  olika stjärntecken.
 • En pedagogisk exempeltolkning av världsartisten Beyoncé Knowles födelsehoroskop (detta får du inte missa!)
 • Roliga quiz där du kan testa din kunskap om planeterna,
  stjärntecknen och husen.

Planeterna är skådespelarna i ditt liv, stjärntecknen de
befinner sig i är rollen de spelar, det hus planeten befinner
sig i visar scenen de framträder på – Margareta Hedin

Utdrag ur kursen:

”Om Venus befinner sig i Väduren 6:e huset är hon illa ute. Långt ifrån drömscenariot, där hon ligger utsträckt på en divan och blir matad av en vacker yngling. Här har Venus hamnat i ett kaxigt tecken där hon inte passar, förutom att hon nu blir drivande och eldig kommer hon dessutom att behöva framträda som en flitig arbetsmyra! Sjätte huset står ju för arbete och dagliga vanor.”

”Merkurius i Tvillingarna i 3:e huset är en superplacering! Varför? Jo, Merkurius är hemma i sitt eget tecken där han förstås kommer till sin rätt – och dessutom hemma i sitt eget hus, det 3:e, som just handlar om kommunikation.”

Din kursledare:

Margareta Hedin har studerat astrologi i 38 år.

Margareta Hedin är professionell astrolog med egen mottagning i Gamla stan i Stockholm. Margareta har ställt horoskop i olika tidningar sen 2001, numera arbetar hon som astrolog för Damernas värld, där hon även driver Astrobloggen. Margareta är också svensk satellit i det internationella samfundet OPA (The Organization for Professional Astrology). Hon har studerat astrologi i 38 år och hennes nuvarande vidareutbildning sker inom evolutionär astrologi. Tarot, healing, magi och örter och odling är annat som hon också sysslar med. Margareta ser astrologi som ett helande och frigörande verktyg för människor. Margareta är Vädur.

Så går kursen till:

Bli din egen astrolog ligger på en kursplattform som du får tillgång till samma dag som du köper kursen och under sex månader framåt!
Pris: 1199 kr

Läs mer och anmäl dig själv (eller någon du vill överraska) HÄR!

Läs mer och köp här