Bäst klädda från Oscarsgalan 2019 – drömklänningar deluxe!

Foto: IBL

Oscarsgalan levererade en uppsjö av magiska looks – Damernas Värld har listat stjärnorna som lyckades bäst på röda mattan.

Ämnen i artikel:

Gemma Chan i Valentino Haute Couture

Foto: IBL

Gemma Chan i Valentino Haute Couture.

Gemma Chans Valentino Haute Couture-klänning är vad drömmar är gjorda av. Vi älskar att Gemma vågar sticka ut med ceriserosa, vilket matchas snyggt med enkla juveler från BVLGARI.

LÄS MER: Alla looks från röda mattan – Oscarsgalan 2019

Lady Gaga i Alexander McQueen

Foto: Elizabeth Goodenough/IBL

Lady Gaga i Alexander McQueen.

Lady Gaga serverade roaring 20ies-glamour i denna dramatiska Hollywood-look från Alexander McQueen. Getingmidja, långt släp, höga handskar och ett 128 karaters diamant-halsband (som tidigare burits av Audrey Hepburn, läs mer här!), skapade en look som går till historieböckerna.

Emma Stone i Louis Vuitton

Foto: Andrew H. Walker/BEI/REX/IBL

Emma Stone i Louis Vuitton.

Emma Stone, som vanligtvis väljer byxor och kavaj till gala, bytte Oscarskvällen till ära ut dessa mot en brons- och honungsfärgad, strassbeströdd klänning från Louis Vuitton. Färgerna passar Emmas roströda hår perfekt, och vi imponeras av klänningens volumiösa axelparti.

Kiki Layne i Versace

Foto: /IBL

Kiki Layne i Versace.

Kiki Laynes Versace-klänning visar på minimalism när det är som bäst – den mjukt babyrosa färgen i kombination med asymmetriskt dekolletage och en stor rosett baktill skapar en smakfull look som funkar hela vägen genom.

LÄS MER: 11 vackra frisyrer från Oscarsgalan 2019

Kacey Musgraves i Giambattista Valli

Foto: David Fisher/REX/IBL

Kacey Musgraves i Giambattista Valli.

Giambattista Valli har blivit en klar galafavorit hos kändisar som Rihanna och Jennifer Lopez, och nu även hos Kacey Musgraves. Behöver vi ens förklara varför? Kacey strålar i denna babyrosa tylldröm signerad det italienska modehuset.

Lisa Bonet i Fendi

Foto: Christopher Polk/REX/IBL

Lisa Bonet i Fendi.

Lisa Bonets Fendi-klänning går i magiska färgtoner. Från lavendel till guldigt creme och matchas perfekt med spetsiga lackboots och armcuff från Mattia Cielo. Enkelt, vackert och magiskt!

Billy Porter i Christian Siriano

Foto: Broadimage/REX/IBL

Billy Porteri Christian Siriano.

Vi älskar kändisar som vågar bryta mot normer - som Kirsten Stewart som vägrade bära klackar till filmfestivalen i Cannes, i protest mot en av festivalens föråldrade policies (läs mer här!). Nu leder Billy Porter vägen vidare, här i en magisk smokingklänning av sammet, signerad Christian Siriano.

LÄS MER: 25 klänningar vi aldrig glömmer från Oscarsgalan

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!