ANNONS

Innehåll från Babyface

Foto: iStockphoto

Årets skönaste skönhets-nyårslöften 2021

Äntligen ett nytt år. Och med det kommer nya rutiner. Här är våra härligaste nyårslöften för en fantastiskt välmående hud och kropp.

Att unna sig är alltid bra. Men i år har vi bestämt oss för att inte bara unna vår hud det allra bästa utan istället ge oss själva riktigt härliga skönhetsnyårslöften som ska bli ett nöje att hålla genom hela året.

Här är våra skönaste nyårslöften 2021.

Löfte 1: C-vitamin för lyster, lyster, lyster!

I år väljer vi att lägga till C-vitamin i vår hudvårdsrutin. C-vitamin är en kraftig antioxidant som skyddar huden mot yttre påfrestningar, som till exempel kyla, miljöföroreningar och liknande. Antioxidanter ger också mycket lyster, vilket vi alltid vill ha. Vi väljer välkända produkter med en superdos C-vitamin, som en boost till vår vintertrötta hud. Enklaste och härligaste löftet är ett potent serum med mer än 50 gånger kraftfullare C-vitamin än traditionellt kombinerat med en återfuktande kräm som både är anti age och ger ett synbart glow. 

Foto: Babyface

Löfte 2: Alltid tvätta bort sminket på kvällen

Det här har vi pratat om sedan vi köpte vår första mascara, känns det som. Men nu är det faktiskt dags att på riktigt ge huden vad den förtjänar. Det tar bara några minuter och kan vara det bästa du ger din hud. Under natten rensar huden på ett naturligt sätt ut slaggprodukter som fetter och smuts, ligger det smink och smuts i vägen är det lätt att porerna blir tilltäppta, du kan få acne, finnar och även påskynda åldrandet. 

Löfte 3: Återfukta huden inifrån – slurp!

Dricka vatten. Det låter tråkigt, men det är något av det bästa du kan göra för din hud. Vatten återfuktar din kropp och din hud. Särskilt på vintern och i årstidsskiftningar kan huden bli extra torr. Gör det till en vana att dricka ett extra glas vatten i timmen. Snart kommer det att kännas helt naturligt och huden blir mindre torr och mer elastisk! En tidsmaskin helt enkelt! 

Foto: iStockphoto

Löfte 4: Hej då pigmentfläckar och mörka ringar under ögonen 

Julstress, pandemistress och vintermörker. Det är inte konstigt om huden blir lite trött och de mörka ringarna under ögonen träder fram. Nu passar det perfekt att punktbehandla mörka ringar eller pigmentfläckar, och tillföra en vitaminkick för ögonen. C-vitamin är fantastiskt bra för att behandla pigmentering i huden. Kombinerat med e-vitamin och ferulinsyra förstärks också effekten av C-vitamin på huden. De olika antioxidanterna hjälper varandra och boostar C-vitaminet till nya höjder. I år väljer vi därför att både punktmarkera och stärka huden samt bearbetamot acneärr och tidiga ålderstecken – allt i en och samma C-vitaminkick!

Löfte 5: Solskyddet på!

Det är lätt att glömma solskyddsfaktorn, särskilt när det inte är sommar. Men huden utsätts för solens UV-strålar även på vintern, så därför bör solskydd användas varje dag, året runt. Och nu är det dags att anamma den rutinen. Solens strålar påskyndar hudens åldringsprocess och kan, förutom att ge upphov till hudcancer, även orsaka rynkor, pigmenteringar och minska hudens elasticitet. SPF i ansiktet varje dag är därför ett löfte till vår hud. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Babyface och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!