ANNONS

Innehåll från Batiste

5 snabba tips för att maximera din morgonrutin (jo, det går!)

Långa stunder i duschen i alla ära, men ibland vill du bara vara redo att lämna hemmets fyra väggar på några minuter. Vi har samlat fem snabba tips för att maximera din morgonrutin - och frigöra tid.

Jobb, hämtningar, lämningar och tusen vardagssysslor. Hur mycket tid känner du att du hinner lägga på dig själv? Spara tid på morgonen genom att förbereda dig och hitta rutiner som går snabbt och enkelt. Här är en lista på fem tips hur du kan få ut mer av din morgon. 

1. Maxa morgontiden

Har du svårt att få till en bra frukost? Med lite planering och förberedelser kan du äta en god frukost på språng. Gör iordning en färdig smoothie i kylen kvällen innan. Rosa, grön eller gul är upp till dig. Toppa gärna med färska bär och krispig musli. 

2. Fräscha upp håret - utan tvätt 

Från tråkigt till vågat på bara några minuter. Med ett torrschampo kan du få ett fräscht hår som både doftar och ser oemotståndligt ut. Influencern och tvåbarnsmamman Ellinor Bjurström har använt Batiste torrschampo sen tidig tonår. 

”Jag kan inte minnas ett liv innan torrschampo. Jag duschar inte mitt hår onödigt ofta (jag hinner inte riktigt) och Batiste hjälper mitt hår att se fräscht ut och hålla volymen mellan tvättarna”, skriver Ellinor Bjurström om Batiste. 

3. Preppa i förväg

Ladda kaffemaskinen med en kapsel och ställ fram en kopp kvällen innan för att bara kunna trycka på knappen det första du gör när du vaknar på morgonen. Ett tips är att även välja en outfit och lägga fram innan du går och lägger dig. 

4. Bli kvitt utväxten

Låt det gå längre tid mellan frisörbesöken med Batiste Color, välj ett torrschampo för just din hårfärg och vips har du kamouflerat utväxten. Win, win med rent och fräscht hår och mer tid för annat än frisörstolen. Batiste Color finns i nyanserna Divine dark, Beautiful brunette och Brilliant blonde. 

5. Sätt det på pränt

Stress kan göra att du glömmer viktiga saker. Skriv en kort lista och sätt upp den på ytterdörren så minimerar du risken att lägga onödig tid på att leta efter nycklar, plånbok och mobil. 

Visste du att...80% av alla kvinnor har en dålig hårdag minst en dag i veckan? Använd Batiste torrschampo så är dåliga hårdagar ett minne blott. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Batiste och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!