ANNONS

Innehåll från BestSecret

Susanne Histrup avslöjar – så fyndar hon designerkläder billigt

Damernas Världs bloggare Susanne Histrup berättar om hemliga modeparadiset – där designerkläder säljs till rabatterat pris!

En butik med över 3000 varumärken där allt är rabatterat mellan 20-80% – låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! 

BestSecret är en av modebranschens bäst bevarade hemlighet. Det är en innovativ shoppingklubb med exklusiva erbjudanden.

Damernas Världs bloggare Susanne Histrup är naturligtvis medlem på BestSecret.

Leo + rött = sant!

Djurmönstrat är fortsatt hett och Susanne fyndade den här kavajen för 78% rabatt! Matchat med röda läppar blir det, som Susanne säger, trés chic!

Matchy-matchy! Susanne har även fyndat leopardballerinas på BestSecret!

BestSecret uppdaterar sin webbshop med 500 nya produkter varje natt vid midnatt. Det finns bara en begränsad mängd av alla produkter, så sätt på dig nattuggle-kostymen för att inte missa någon godbit.

Tunna sneakers ger en bekväm och avslappnad look.

Var bekväm i sommar med sneakers. Susanne hittade ett par svala grå sneakers som är snygga till allt från slitna jeans till en paljettkjol.

Dressa ner paljettkjolen med sneakers i samma färgskala. Fin look för både kontoret och AWn!

Vad väntar du på? Bli medlem på BestSecret och uppdatera din garderob samtidigt som du sparar pengar. Efter din första beställning kan du bjuda in dina vänner att bli medlemmar hos BestSecret, då belönas du med ytterligare rabatter och erbjudanden. Bli medlem här.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och BestSecret och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!