ANNONS

Innehåll från Dulong Fine Jewelry

Edgy och klassiska smycken – dansk design när den är som bäst

Balansen mellan att vara trendigt och tidlöst kan vara svårt när det gäller smycken. Damernas Värld guidar dig till några väl utvalda accessoarer i smyckeskrinet som aldrig går ur tiden, samtidigt som de alltid är helrätt.

En garderob fylld till brädden med kläder man knappt använder, känns det igen? Så kan det lätt bli med ens smycken också. Genom att välja sina smycken med omsorg är det lätt att skapa sin egen unika stil och bara ha smycken man faktiskt använder.

För att få fram en bra och hållbar smyckesgarderob är det viktigt att satsa på kvalitet. Hos det danska smyckesvarumärket Dulong Fine Jewelry spelar hantverket bakom tillverkningen en stor roll. Deras smycken skapas av guldsmeder i material så som 18k guld, sötvattenspärlor, ädelstenar och diamanter. Det är fina material – och det märks. Både på utförandet och hållbarheten.

Smyckena från Dulong Fine Jewelry tillverkas för hand av guldsmeder.

Dulong Fine Jewelrys smycken är både klassiska och moderna på samma gång, och går bra att bära ensamma likväl som att kombinera med varandra. På så sätt är det lätt att visa sin egen stil.

Subtilt statement

Halsband i 18k guld med hängsmycken, 10.900 kr. Örhängen i 18k guld, 21.300 kr. Örhängen i silver, 4.900 kr. Små örhängen i 18k guld, 5.600 kr. Ring i 18k guld, 11.900 kr. Halsbandskedja med hängsmycke, 24.000 kr. Armring i 18k guld, 27.000 kr.

Varje smyckesgarderob behöver minst ett statementsmycke. Men för att det smycket hela tiden ska kännas relevant och inte ta över för mycket kan dina statementpieces vara lite mindre. Dulong Fine Jewelry’s Aura-kollektion prickar in den beskrivningen! Aura betyder bris, och smyckena är inspirerade av naturens rörelser. Vinden i träden, när vågorna slår och kraften av vingslag. Smyckenas form ger en mjuk och följsam känsla. Mixa gärna smycken i guld och silver, för att vara extra trendig.

Pärlor i massor

Örhängen i silver med South Sea-pärlor, 4.600 kr. Armband i 18k guld med South Sea-pärlor, 29.500 kr. Örhängen i 18k guld med enkel ring och South Sea-pärla, 14.900 kr. Örhängen med South Sea- och Tahitipärlor, 18.600 kr. Örhängen i 18k guld med mindre sötvattenpärlor och större Tahitipärlor, 8.400 kr.

Pärlor är världens äldsta ädelsten, och vi har sett den användas i olika populära utföranden genom tiden – varav det mest klassiska är pärlhalsbandet. I Dulong Fine Jewelry’s Ocean-kollektion används tre olika sorters pärlor; sötvattenpärlor, South Sea-pärlor och Tahitipärlor. De två sistnämnda är världens mest exklusiva pärlor. Det tar minst 18 månader för ett ostron att göra en pärla, och den spinner mer än 1000 lager pärlemor. Om du vill göra din look med pärlor coolare kan du matcha med sportiga attribut, som sneakers.

Lyxigt och elegant

Stora örhängen i 18k guld med briljanter, 85.000 kr. Örhängen i 18k guld med utströdda briljanter, 23.500 kr. Små örhängen i 18k guld med briljanter, 39.000 kr. Ring i 18k guld med en Tahitipärla och briljant, 27.000 kr. Stor ring i 18k guld med två Tahitipärlor och en briljant, 33.600 kr. Hängsmycken i par i 18k guld med South Sea-pärla och briljant, 27.000 kr. Ring i 18k guld med briljant, 11.300 kr. Stora örhängen i 18k guld, 26.000 kr. Armband i 18k guld med briljant, 32.500 kr.

Smycken med en enkel form som glimmar lite extra kan göra en hel outfit mer intressant. Matcha smycken från kollektionerna Esme, Balloon och Kharisma hos Dulong Fine Jewelry’s med en bas t-shirt och jeans, eller en snygg kostym om du vill känna dig mer uppklädd. Örhängena kommer exempelvis fram extra fint om du drar håret bakom öronen eller sätter upp håret i en låg hästsvans. Ringarna framhävs av en fin manikyr. Måla gärna naglarna i någon av säsongens trendfärger rött, svart eller nude.

Se mer av Dulong Fine Jewelry's sortiment här.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Dulong Fine Jewelry och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!