ANNONS

Innehåll från Schwarzkopf Gliss

Få starkt och livfullt hår – produkter för varje hårtyp

Klankar du ner på dina kluvna toppar och dagdrömmer om ett glansigare svall? Boosta med näringsgivande produkter som tar fram det bästa i ditt hår. Vi guidar dig rätt.

Gener, väder, styling och livsstil påverkar i allra högsta grad hur ditt hår mår. Men även om du fönar det dagligen, utsätter det för salta vindar eller byter färg varje månad ska du så klart ge det de bästa förutsättningar du kan. 

Satsa på djupverkande produkter som bygger upp och skyddar håret. Utgå alltid från vilken hårtyp du har och vad just den behöver för att må som bäst. Här hittar du bästa hårvårdserien för just ditt hår.

Långt hår med oljiga rötter och kluvna toppar

Måste du tvätta håret varje dag för att det ska kännas fräscht? Då har du en överproduktion av talg i hårbotten som troligtvis beror på att du använder fel sorts produkter eller att du tvättar håret för ofta. Många med långt hår har problem med kluvna toppar – för att råda bot på det behövs produkter som bygger upp.

Välj: Gliss Supreme Length

Supreme Lenght är speciellt framtagen för dig med långt hår.

Gliss Supreme Length är anpassat för långt hår. Produkterna reparerar skadade längder och hjälper till att minska och förhindra kluvna hårtoppar. Gliss Supreme Length motverkar även feta rötter och doftar fräscht av pioner.

Torrt och stressat hår

Stress och väder påverkar håret och kan göra det torrt och skadat. Du märker att håret känns styvt och strävt och att topparna lätt går av. Då är det viktigt att använda vårdande produkter som reparerar och återfuktar på djupet.

Välj: Gliss Total Repair

Reparera skadat hår med serien Total Repair.

Gliss Total Repair reparerar och skyddar mot framtida skador. Den här intensivt vårdande serien verkar djupt inne i hårstrået för att ge ett smidigt, glänsande och friskt hår.

Färgat, tonat eller slingat hår

Ett färgat hår behöver produkter som lyfter fram färgen och bevarar hårets glans och lyster.

Välj: Gliss Color Protect & Shine

Se till att hårfärgen håller länge! Color Protect & Shine ger din färgning optimala förutsättningar.

Gliss Color Protect & Shine är perfekt för dig som vill se till att bevara en levande och glänsande hårfärg! Produkterna skyddar och stärker den inre hårstrukturen och omsluter hårets yttre för optimal färgförsegling.

Sprött hår 

Vintern är långt ifrån någon hälsokur för håret. Det torra och kalla vädret gör håret sprött och frissigt. Då är det extra viktigt att boosta håret med näring.

Välj: Gliss Ultimate Oil Elixir 

Den näringsgivande oljan i Gliss Ultimate Oil Elixir verkar stärkande i håret.

Gliss Ultimate Oil Elixir är berikad med näringsgivande olje-elixir och stärker hårstrukturen för ett effektivt skydd mot slitage.

Hår som blonderas eller stylas mycket

Att föna, locka, platta eller bleka håret kan slita på det. Ett skadat hår behöver repareras på djupet. Använd alltid värmeskydd och satsa på produkter som ger långvarigt skydd. 

Välj: Gliss Fiber Therapy

Med Fiber Therapy får du som ofta stylar eller bleker håret ett långvarigt skydd.

Gliss Fiber Therapy innehåller Omegaplex – en teknik som reparerar och rekonstruerar skador i hårfibrerna och ger långvarigt skydd för att förhindra framtida slitage.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Schwarzkopf Gliss och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!