ANNONS

Innehåll från L´Oréal Paris

5 misstag du gör dagligen, som kan förstöra dina fransar

Har du koll på vilka ovanor du gör som förstör dina ögonfransar? Det finns hjälp! Läs vidare och få reda på hur du kan få både starkare och fylligare fransar.

Du tar hand om din hy, ditt hår och dina naglar, men hur står det till med dina ögonfransar, får de den vård de behöver? Är svaret nej, är det dags att komma igång, för vackra fransar kan verkligen göra skillnad för ditt ansikte. Ofta är fylliga och friska fransar det enda som krävs för att din look ska kännas komplett, men tyvärr är det få förunnat.

Med en ögonfransförlängning kan du fuska dig till långa och fylliga fransar, men lösfransar kan skada dina naturliga och i många fall förstöra dem helt. Ett ögonfransserum är däremot en bra idé, om du vill få fylligare fransar och göra dem starkare.

5 skäl till att dina fransar behöver extra vård

Du gnider dig i ögonen med händerna

Du tvättar bort ditt smink för våldsamt

Du sover med mascara på

Du har använt lösögonfransar

Du böjer dina fransar, efter att du målat på mascaran

Därför ska du prova ögonfransserum:

Om flera av påståendena här ovanför stämde in på dig bör du fundera på om inte ögonfransvård ska adderas till din skönhetsrutin. Det är som tur var varken svårt eller tidskrävande.

Med ögonfransserumet Clinically proven lash serum från L'Oréal Paris kan du förvandla dina befintliga fransar. Serumet passar alla som vill ha fylligare fransar, men är särskilt lämpad för dig som tidigare använt lösfransar eller har skadat dem på annat sätt.

Så här gör du:

1. Applicera serumet två gånger per dag, morgon och kväll. Se till att vara konsekvent i din rutin.

2. Använd serumet på rena fransar, helt utan makeup eller andra produkter. Applicera både på övre och nedre fransraden, från rot till topp.

3. Låt torka innan du applicerar mascara.

Du kommer att se resultat redan efter fyra veckor, men bästa resultat uppnås efter tolv veckors användande.

Ingredienser: ricinolja, vitamin B5, aminosyror, hyaluronsyra, filoxan, madecassosid

 Före- och efterbilder efter 8 veckors användande av Clinically proven lash serum från L'Oréal Paris. Bilden är ett genomsnittligt resultat efter användande av serumet 2 ggr/dag i 8 veckor. Resultatet kan variera från person till person.

Köp Clinically proven lash serum från L'Oréal Paris här!

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och L´Oréal Paris och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!