ANNONS

Innehåll från Oslo Skin Lab

Foto: yacobchuk

Drömmer du om slätare hy? Testa den senaste skönhetstrenden!

En bra skönhetsrutin är viktigt, men att lägga till något som ger huden det lilla extra är ett stort plus så här års. Här får du koll på det senaste inom skönhet som gör din hy som ny!

Den här tiden påverkas huden extra mycket. Den blir torr, känns matt och rynkorna blir mer framträdande. Kickstarta det nya året med en ny hudvårdsrutin! Den senaste trenden just nu är att boosta huden med hjälp av kollagen. Vi ger svaren på de vanligaste frågorna om hur du får en slät drömhy.

 Känns huden trött? Testa kollagenpulvret The Solution Anti-Wrinkle Collagen som ger huden spänst efter efter bara fyra veckor. Tips! Nu har du möjlighet att få 50% rabatt på din första beställning.

Rynkorna har blivit mer framträdande, vad ska jag göra?

I huden finns ett protein som heter kollagen. Det fungerar som kroppens eget antirynkserum och håller den slät och elastisk. Tyvärr börjar kollagennivån i huden att avta redan i 30-årsåldern, vilket gör att rynkor och linjer utvecklas. När temperaturen sjunker blir luften dessutom väldigt torr, både ute och inne. Det påverkar huden och gör att fina linjer blir ännu mer framträdande. Välj hudvård som ger ordentligt med fukt och se till att du får i dig kollagenpeptider – studier visar nämligen att det har en förmåga att reducera och förebygga rynkor.

Min hy känns slapp trots att jag har en bra hudvårdsrutin, hjälp!

Det du kan göra är att testa hudvård som boostar huden inifrån. Forskning visar att det du äter och dricker påverkar huden. Med kollagenpulvret The Solution Anti-Wrinkle Collagen får du enkelt in en rutin som förebygger och reparerar ålderstecken. Pulvret består av rent, hydrolyserat kollagen som kroppen kan tillgodogöra sig. Bäst av allt? Det verkar på huden över hela kroppen, inte bara ansiktet.

Blanda kollagenpulvret i din favoritdryck. Tänk på att hela huden påverkas. Förutom att det reducerar rynkor motverkar det även celluliter.

Är du sugen på att testa The Solution Anti-Wrinkle Collagen? Nu har du chans att få 50% rabatt på din första beställning. Läs mer här!

Vad ska jag göra för att få en jämn drömhy med lyster?

För att få ett långsiktigt resultat gäller det att du ser över din livsstil, både när det gäller hälsa och kost. Stressiga vardagar med oregelbundna sov- och middagstider sätter sina spår. För att ge drömhyn en riktig chans är det bra att boosta huden med kollagen varje dag, eftersom kollagennivån i huden minskar med åren. Att dagligen få i sig The Solution Anti-Wrinkle Collagen ger huden mer spänst vilket automatiskt ger lyster. Ett enkelt sätt att hålla igång rutinen och få i sig kollagenpulvret regelbundet är att bli medlem i Oslo Skin Lab – då får du nästa paket direkt hem i brevlådan.

Foto: Øivind Haug

 Här kan du läsa om kollagenpulvret och vad det gör med huden.

Det här är The Solution Anti-Wrinkle Collagen:

• Ett kollagenpulver med neutral smak som blandas i mat eller dryck.

• Har testats genom forskning där studierna visat att pulvret reducerar rynkor runt ögonen med upp till 20%, att det verkar mot celluliter och att huden fått ökad elasticitet efter bara fyra veckor.

• Har en förebyggande effekt mot ålderstecken.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Oslo Skin Lab och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!