ANNONS

Innehåll från Pandora

Bästa julklapparna i år (ge bort eller önska själv!)

Julafton med allt vad det innebär närmar sig med stormsteg. Har du lite julklappspanik eller vet du inte vad du ska önska dig själv? Lugn, här är klapparna för alla smaker!

Ibland kan det vara svårt att komma på vad den perfekta julklappen skulle vara till ens partner, bästa vän eller barn. För sådana tillfällen finns den en present som alltid är uppskattad – smycken! 

Inspirerad av universum

Om du har någon i din närhet som gillar himlen, med allt vad det innebär, passar Celestial Collection från Pandora som handen i handsken – eller ska vi kanske säga att det passar som smycket i skrinet. Kollektionen fokuserar på himlens magi, från stjärnor och änglar till galaxer och stjärntecken.

Änglavingade hängande örhängen i sterlingsilver och kubisk zirkonia, 899 kr. Hjärthalsband med vingar i sterlingsilver med stendetaljer i kubisk zirkonia, 749 kr. Ring med änglavingar i sterlingsilver och kubisk zirkonia, 499 kr.

Stjärntecken-berlocker i sterlingsilver med glittrande detaljer, 399 kr. O-pendant hängsmycke i sterlingsilver, 399 kr.

Stilrena linjer och gnistrande stenar

Vad passar bättre till vinterns fester än att skimra ikapp med nattens stjärnor? Pandoras kollektion Timeless Elegance andas lyx med dess framträdande steninfattningar och eleganta former. Smyckena gör sig utmärkta både till den lilla svarta på fest och till att klä upp den stickade tröjan en vanlig dag på jobbet.

Justerbart armband i sterlingsilver med stenar i klar kubisk zikonia, 949 kr. Armring i Pandora Rose med stenar i kubisk zirkonia, 1599 kr.

Hjärthalsband i sterlingsilver med sten i kubisk zirkonia, 749 kr. Öppen ring i Pandora Rose med två stenar i kubisk zirkonia i varje ände, 749 kr. Ring i sterlingsilver med stenar i kubisk zirkonia, 599 kr. Creoler i sterlingsilver med detaljer i kubisk zirkonia, 749 kr.

Lekfulla berlocker i julens tecken

Om tomten själv hade fått designa smycken är vi ganska säkra på att de hade sett ut exakt så här. Kollektionen från Pandora heter faktiskt just Santa’s workshop, och är perfekt för alla som älskar julen. Mixa och matcha berlocker efter tycke och bygg upp en egen julvärld på exempelvis ett armband.

 

Juliga berlocker, från 299 kr. Armband med ormkedja i sterlingsilver, 549 kr.

För ett bra ändamål

Köp en julklapp samtidigt som du hjälper Pandora att stödja UNICEFs arbete för att stärka barn och ungas möjlighet till utbildning, skydd, livskunskaper och jämställdhet mellan könen. Fram till 31 december donerar Pandora all vinst* från varje såld UNICEF-produkt till arbetet. Limited edition My Girl Pride-berlockerna är alltså både fina och viktiga.

Armband med ormkedja i sterlingsilver med smiley-berlock och ring-berlocker, 749 kr. Berlock med venustecken i sterlingsilver och blå kristaller, 149 kr.

Kolla in Pandoras alla julkollektioner här.

*Upp till 2 miljoner dollar.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!