ANNONS

Innehåll från Pandora

Foto: Linn Hansson

"Mina smycken visar vem jag är" modebloggaren Elsa Ekman om sina favoriter

Sedan ett par månader tillbaka är modebloggaren/modellen/konstnären Elsa Ekman ambassadör för Pandora, utvald för sin personlighet, livserfarenhet, styrka och eftersom hon inspirerar andra kvinnor. Och det var faktiskt ett favoritsmycke som gjorde att Pandora fick upp ögonen för Elsa.

- När jag var liten hade jag små silverapor som örhängen och jag älskade verkligen dem – jag berättade det för min kille som försökte hitta något liknande men det var väldigt svårt. Sedan på Alla hjärtans dag gav han mig ett jättefint charms-armband från Pandora med en liten silverapa. Jag blev jätteglad och har på mig det varje dag så det känns jättekul att få representera Pandora som ambassadör.

Sedan dess har Elsa fyllt på sitt armband med olika charms som påminner henne om olika fina minnen.

- När jag var i L.A till exempel så köpte jag en palm som minne av den resan jag har alltid varit fascinerad av palmer och ha till och med tatuerat in en. Jag har också en basketboll som representerar andra delar av mitt liv, det är ett internskämt mellan mig och min pojkvän. Sedan fick jag precis en ny som jag tycker jättemycket om, en luftballong som får symbolisera att jag vill uppåt hela tiden och se på saker och ting!

Essencekollektionen är också en stor favorit hos Elsa, som säger att hon blev jättekär i hela idén: att man skräddarsyr smycket som sedan speglar bärarens personlighet.

- Jag har själv tre charms som jag tycker står för vem jag är – styrka, nyfikenhet och kreativitet. Det är lite som en påminnelse till mig själv vad jag vill och står för och det är också ett jättevackert armband. Styrkan har jag för att jag gått igenom jobbiga saker och vill påminna mig om att jag inte är en robot även om jag klarat mycket. Nyfiken har jag varit sedan jag var liten, det gör att jag vågar går framåt och prova på olika saker. Och kreativitet har jag också alltid haft, att jag drömmer om att bli konstnär. Man ska våga, det är inte fel om det blir lite tokigt!

Foto: Linn Hansson

Det är också ett av Elsas bästa presenttips, eller varför inte julklappstips – att när det gäller smycken att ge bort, gå inte på vad som är inne just nu utan välj något mer tidlöst som kan bli en favorit man har på sig varje dag, något som det finns en tanke bakom.

- Det är ju då man kommer använda mycket ofta, om det är mer klassiskt – är det ett jättestort halsband eller så finns ju risken att det inte passar till allt. För mig handlar Pandora mycket om att man ska vara sin egen person och inte följa trender. Jag har aldrig varit intresserad av det, jag vill hellre hitta min egen stil och det tycker jag ska synas ordentligt. Just med Pandoras smycken så finna det något för alla stilar – den som gillar blingbling, den som gillar sött och gulligt, den som gillar hårdare grejer – alla kan verkligen visa vem de är genom att välja armband eller charms som passar dem!

Foto: Linn Hansson

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!