ANNONS

Innehåll från Pandora

Palmblad - sommarens hetaste smyckestrend!

Häng med på sommarens hetaste smyckestrend! Pandora välkomnar oss i ett universum av palmblad, pärlor, stenar och tropiska djur. Följ med på en tropisk resa, där havets gnistrande turkosa och gröna färger inspirerar.

Dröm dig bort på en exotisk resa med färgglada smycken. Ett vackert aquafärgat armband tillsammans med gröna charms är lika vackert till den vita, ljuva sommarklänningen som till de trendiga jeansshortsen! Och missa inte ormringen, en av sommarens hetaste smycken!

Palmblad och djur skapar exotiska accenter som får dina smycken att sticka ut. Pryd fingrarna med grafiskt eleganta palmbladsringar eller armband med djuriska charms!

Bli förförd av sommarens vackra blå toner. Himlens ljusblå färg, det djupblå havet och de tropiska blågröna nyanserna. Blått är en stilig färg som går att kombinera till alla summerlooks.

Palmbladet är sommarens hetaste accessoar! I Pandoras vackra sommarkollektion hittar du massor av matchande och dekorativa charms som påminner om en varm, tropisk sandstrand.

Finns det något vackrare än smycken som pryder en solkysst kropp? Låt ett palmblad i en lång kedja pryda din hals, låt en ring omfamna ditt finger och glittriga charms förföra din handled.

Väck dina sinnen. Njut under solens varma sken och sola dig i exotiska skatter fulla av löftet om sommar!

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!