ANNONS

Innehåll från The Body Shop

Årets adventskalendrar är redan här! Ge dig själv en överraskning varje dag

Det är fortfarande bara september, men det är nu adventskalendrar börjar dyka upp i butikerna. Visst är det skönt att kunna bocka av en sak på decemberlistan redan nu? Här tipsar vi om den mest betydelsefulla kalendern.

Förutom mat, gran och julklappar handlar julen om att få vara tillsammans med nära och kära. I år ser dock världen annorlunda ut och på grund av pandemin kanske du inte kan fira som du önskar. Därför känns traditioner extra viktiga, som exempelvis att varje dag få öppna en lucka i årets adventskalender.

The Body Shop var först med att lansera adventskalendrar inom hudvård och de första var vackert inslagna för hand. Adventskalendrarna blev snabbt en succé och är det fortfarande. Varje år samarbetar The Body Shop med olika världsorganisationer och i år har de valt att stötta utsatta kvinnor. Genom att handla hos The Body Shop är du med och bidrar. 

Årets adventskalendrar finns i tre olika storlekar och innehåller lyxiga och sköna överraskningar för alla kroppar. Illustrationerna som pryder förpackningarna tar dig på en resa in i färgglada hem i Brighton. De som bor där värnar om gemenskap och samhörighet, står för en rättvisare och vackrare värld och kämpar för jämställdhet och miljö. Visst känns det extra bra att köpa en adventskalender som både står för något gott och samtidigt gör nytta?

Klassisk eller lyx – vilken är din favorit?

Make It Real Advent Calender
Gillar du att ha favoritprodukten i handväskan? Den här kalendern är perfekt för dig som gillar små förpackningar. 

Kalendern innehåller 24 överraskningar, allt från läppvård till hand- och kroppskrämer. Allt i smarta resestorlekar. Pris 545 kr (värde: 1030 kr).

Make It Real Together Big Advent Calendar
En kalender i mediumstorlek där du hittar allt du behöver för en skön och snygg december. 

Den här kalendern innehåller en mix av 25 härligheter i full size och resestorlekar. Du får bland annat ansiktsmasker, badskum och mjukgörande produkter för kroppen. Pris 945 kr (värde: 1775 kr).

Make It Real Together Ultimate Advent Calender
Årets STORA adventskalender som är fylld med lyxiga produkter. Något att unna eller önska sig.

I lyxkalendern finns det ikoniska produkter från bland annat serien Drops of Youth och andra storsäljare. Här finns allt inom hudvård, makeup och även nya accessoarer. Kostar 1395 kr (värde: 3130 kr).
Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och The Body Shop och ej en artikel av Damernas Värld

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!