Foto: PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL USE ONLY

CATWALK: Christian Dior SS11

Lei-blommor, hawaii-mönster, tofsar, macramé och marina inslag utgjorde vårkollektionen från det franska modehuset Christian Dior. Exotiskt är bara förnamnet, och den färgstarka kollektion har satt rejäla avtryck i vårens trendbild där både 1950-talspinuppan, tofsar och hawaii-mönster ingår. Du kan bland annat se det här underbara modejobbet i nya numret av DV Mode, som helt klart har hämtat inspiration från Christian Dior vårkollektion 2011. 

John Galliano, som i dag inte är kvar som chefsdesigner för modehuset efter att ha uttalat sig opassande, valde att skicka ut modellerna som Betty Page-kopior, med korta luggar, tjock eyeliner och rosaröda läppar. De korta klänningarna dominerade kollektionen, tillsammans med de de trendiga accessoar-tofsarna och de sailorinspirerade plaggen, däribland sailorbyxor, sailorhattar och sailrojackor. 

Se hela kollektionen från Christian Dior genom att klicka på bilderna till höger. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!