Foto: PHOTOGRAPH FOR EDITORIAL USE ONLY

CATWALK: D&G SS11

Visst blir man picknick-sugen av att se D&G:s vårkollektion?
Picknick-rutiga tyger varvas med blommönster och trädgårdsinspirerade detaljer på väskor.
D&G, som är en underlinje till det italienska modehuset Dolce & Gabbana, är ett potpurri av härlig sommarromantik, där även den klassiska Disney-karaktären Snövit, med sina dvärgar, är representerade i form av tryck på T-shirts och linnen.  

Domenico Dolce och Stefano Gabbana, som står bakom D&G, inspirerades av trädgårdar till vårens kollektion, något de har gemensamt med bland annat Alberta Ferretti, Erdem och även Mulberry

D&G:s vårkollektion 2011 innehåller flera av vårens nyckelplagg, som singoallablusen (eller bondblusen som den även kallas), de vida byxorna, byxdressen och de maxilånga chiffongklänningarna. Därtill sandaletterna med kilklack.

D&G går i bräschen för den stora, romantiska trenden som vi ser i vår, med vita spetsar och blommiga mönster. Denna trend syns även hos Dolce & Gabbana, Alberta Ferretti och Erdem. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!