Céline Dion gillar verkligen skor. I en intervju berättar artisten att hon äger hela 10 000 par skor, och att hon förvarar dem i ett lager.

S

kor är något som ligger artisten och modefantasten Céline Dion extra varmt om hjärtat. I en intervju med Women´s Wear Daily berättar Céline att hon har svårt att skiljas från plagg och skor i hennes garderob.

– Jag kan inte ge bort någonting för varje sak jag köper har tagit mig dit jag är idag.

Hon berättar att hon har en koppling till allt i sin garderob, och att det är därför hon har svårt att göra sig av med något.

– Du kan kalla det galet, men jag sparar allting. Jag köper bara mer lagerutrymme. Jag har 10 000 par skor!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Céline Dion (@celinedion)

Tidigare i år var Céline Dion med i komikern och programledaren James Cordens populära Youtube-serie Carpool Karaoke. Förutom att de sjöng alla hennes största hits tillsammans, pratade de även om hennes skor.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Céline Dion (@celinedion)

James: Var förvarar du ens 10 000 par skor!?

Céline: Jag har ett ställe i Las Vegas, vi kan kalla det ett slags lager.

När James frågar hur hon lyckas hitta rätt bland alla skor berättar Céline att hon hade ett datoriserat system i sitt hus i Florida. Skorna var sorterade och kategoriserade efter färg. Så om hon ville ha ett par svarta skor, tryckte hon på färgen svart. Då öppnades en lucka som visade samtliga svarta skor. Hon beskriver att skosystemets hyllor roterade och visade ”nya” skor, så när hon hittade ett par hon ville ha tryckte hon på stopp, och tog ut just de skorna. 

För att verkligen förstå hur starkt band Céline Dion har till sina skor kan ni kolla på hennes talande reaktion när James Corden ”tvingar” henne att ge bort flera par skor till främlingar på gatan.


LÄS ÄVEN: