DV-bloggaren Charlotte Perrelli blev i går korad till Årets Mama och vi på redaktionen bockar och lyfter på hatten i gratulationer för det fina priset.

Priset delades ut med motiveringen: Hon är en av våra största och klarast lysande stjärnmammor. Som vanligt med tusen bollar i luften; ny parfym, julskiva, turné, bokprojekt… Och på detta ny bebis. Charlotte, trebarnsmamma och hetare än någonsin!

I bloggen skrev hon efter galan:

Galan av Årets Mama 2013 hölls ikväll på Kungliga Operan och jag är så stolt, glad och tacksam för att priset gick faktiskt till lilla mig?! Otroligt roligt att få en klapp på axeln. Även om jag tycker Alla mammor är värda ett pris för att vi alla kämpar och sliter för att få allt att fungera. Jag vet att det är fler än jag som trollar med knäna för att få allt att fungera. Men hur tufft, jobbigt och slitigt det än är så är det värt allt och lite till. Tänk, vad gjorde man utan sina barn, de betyder ju allt för oss, eller hur? Livets gåva och det största man kan få vara med om. Att få följa sina barns utveckling från dag till dag, år till år…det är fantastiskt:) Jag delar gärna detta priset med alla er hårt arbetande kvinnor som jobbar för att försörja och tillfredställa er barn. Ni är många som är hjältar för mig!

I bloggen kan ni även se alla Charlottes bilder från galan!