Foto: Privat/iStock (montage) / Magasin - Damernas Värld

Damernas Världs bloggare

Letar du efter information om Damernas Världs bloggare? Här hittar du allt om våra influencers!

Här hittar du information om alla Damernas Världs bloggare och influencers.

Astrobloggen

Läs veckohoroskop i min blogg och diskutera allt mellan himmel och jord

Margareta Hedin är Damernas Världs astrolog och astrobloggare. I hennes blogg kan du läsa veckohoroskop och diskutera allt mellan himmel och jord, men mest det som rör sig på stjärnhimeln förstås. Margareta skriver dagligen om sin stora passion i livet – astrologin. Läs bloggen här! 

Jennie Hammar

Jennie Hammar bjuder på vardagsglimtar från livet i Los Angeles

Jennie Hammar bor i Los Angeles och jobbar som frilansjournalist. I hennes blogg bjuder hon på spaningar från änglarnas stad, vardagsbetraktelser och glimtar ur sitt liv. Läs bloggen här. 

Carolines mode

Carolines Mode är en av de starkaste modeprofilerna i Sverige

Caroline Blomst är en av de mest inflytelserika modeprofilerna i Sverige med en dedikerad skara läsare och stor internationell kredibilitet. I Carolines Mode ingår en av de internationellt högst rankade streetstylebloggarna, Stockholm Streetstyle. Läs bloggen här. 

Susanne Histrup

Susanne Histrup utsågs till Årets modeblogg 2018

Susanne Histrup är civilekonom, fyrabarnsmamma, och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. I bloggen bjuder hon på modeinspiration och outfits. 2018 utsågs hon till Årets modeprofil. Läs bloggen här. 

Lina Magassa

Personlighet, trend, tidlöshet, medvetenhet är ledord i Lina Magassas modeblogg

Lina Magassas blogg inspirerar och reflekterar kring mode, livsstil, konst, musik, resor och det som är värt att hålla koll på. Personlighet, trend, tidlöshet, medvetenhet är ledord. Läs bloggen här.

Emma Mattsson

Yoga, reseguider och modeinspiration får du i Emma Mattssons blogg

I Emma Mattssons blogg hittar du mycket resor, yoga och en hel del mode. Vad hon har på sig, hennes stil, vad som inspirerar henne, yogatips och utförliga reseguider. Läs bloggen här.

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkkära sångerskor

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkkära sångerskor och profiler. I bloggen bjuder hon på vardagsbetraktelser, backstagematerial, karriär och mammaliv. Läs bloggen här. 

Isastar

Isastar är utbildad makeup-artist och bjuder på sminktutorials i sin blogg

Isabelle Engqvist driver bloggen Isastar och är utbildad makeup-artist som jobbar i skönhetsbranschen sedan tio år tillbaka. I bloggen bjuder hon på skönhets- och sminkinspiration och tutorials blandad med vardags- och mammaliv. Läs bloggen här. 

Starwoman

Starwoman har bloggat sedan 2007 om inredning, matlagning och shopping i kombination med familjelivet

Anna Åberg driver bloggen Starwoman som har funnits sedan 2007. Bloggen är som en godispåse med blandade karameller med fokus på hennes stora intresse för inredning, med matlagning, shopping och tips i övrigt med familjelivet. Läs bloggen här. 

Markiz Tainton

I bloggen bjuder Markiz Tainton på vardagsliv med fokus på mode, skönhet och framförallt mat

Markiz Tainton bloggar om sin vardags om innehåller mycket skratt, mode, skönhet, inredning träning och framförallt mat. Läs bloggen här.

Sandra Wannerstedt

Sandra Wannerstedt jobbar som makeup-artist och bjuder på backstagematerial från modeveckan

Sandra Wannerstedt jobbar som makeup-artist och har lagt make på flera stora visningar och för plåtningar Sveriges största magasin. I bloggen bjuder hon på jobbresor, backstage-glimtar från modeveckan och många välarbetade tutorials. Läs bloggen här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av Damernas Värld + Rituals Sakura-set. Köp nu!