I annonssamarbete med LINDEX

Färg, klassiska ränder, romantiska svala sommarklänningar och många härliga badplagg. Damernas Världs modechef Lisa Pettersson har valt ut sina favoriter ur Lindex sommarkollektion.

Lisa Pettersson, modechef på Damernas Värld.

S

ommaren är äntligen här och det är dags att uppdatera sommargarderoben. När Lisa Pettersson, modechef på Damernas Värld, botaniserar bland plagg och accessoarer i Lindex sommarkollektion, fastnar hon särskilt för färgglädjen, klänningarna och badplaggen.
– Fånga sommarkänslan med några få plagg och slipp all klädpanik, säger hon.

Sommarkollektionen är ute nu! Badplagg i rött gult och randigt ger en härlig sommarkänsla. Kombinera med en skön tröja och snygga solglasögon.

– Baddräkten eller bikinin är ett måste, förutom att bära den på stranden kan du lätt använda baddräkten som en kvällstopp. Matcha med en lång sidenkjol och ett par örhängen och du är redo för en kväll på stan.

Baddräkten med volang i urringningen är härlig på stranden och perfekt som topp på kvällen. Släpp fantasin fri och kombinera badplaggen med kjolar, byxor och rätt accessoarer. Det ska vara lätt att leva!

Lisa menar att den tunna stickade bomullströjan är nödvändig för alla som vill njuta av sena sommarkvällar. Den blommiga sommarklänningen väljer hon för att den är lika aktuell, sommar efter sommar.

Den blommiga sommarklänningen är ett måste. Enkel och elegant på en och samma gång.

– Jag älskar klänningar på sommaren för att det är så enkelt, precis som sommardagarna ska vara. Jag vill också ha sköna byxor. Den vida randiga sommarbyxan passar lika bra till bikinitoppen eller varför inte tänka lager på lager och bär byxorna under klänningen.

Sommarens viktigaste accessoar då?
Enligt Lisa är det scarfen.
– Användningsområdena är många, men min personliga favorit är att knyta den i håret. Ett stilsäkert stylingknep!

NUVARANDE Damernas Världs modechef väljer favoriterna ur Lindex sommarkollektion
NÄSTA Marika Cederlund: ”Att tvinga kvinnor bära klackar 2018 är skrattretande omodernt”