10 dagar kvar

Guldknappengalan har under åren spridit modekänslor över några av Stockholms vackraste miljöer Cirkus, Stallmästargården och Bonniers konsthall är några av de platser som lånat ut sina lokaler.

I år hålls Guldknappengalan på Fotografiska i Stockholm och årets modehändelse kommer att inramas av Annie Leibovitz, Vee Speers, Joel-Peter Wikin, Lennart Nilsson och Anders Petersens hyllade verk. 

Du som köpt en biljett till Guldknappens läsarkväll får den 20 augusti 20 % rabatt på inträdet om du visar upp din biljett till Guldknappengalan.

Har du inte en biljett och vill se fotografierna får du passa på innan utställningen byts ut den 5 september.  Ryktet säger att hösten på museet kommer att gå i modefotografiets tecken och vi hoppas att det stämmer!

1. Fotograf © Annie Leibovitz My Brother Philip and My Father, Silver Spring, Maryland. 2. My Parents, Peter's Pond Beach, Wainscott, Long Island. From Annie Leibovitz: A Photographer's Life 1990 - 20053. Fotograf Vee Speers Ur serien The Birthday Party

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!