34 dagar kvar ...

... till Guldknappen-festen drar gång!

Du har väl inte glömt att köpa biljetter till Guldknappens läsarkväll? Just nu erbjuder vi dig inte bara biljetter, utan även ett lyxigt weekendpaket där mode står i fokus: 

EXKLUSIVT ERBJUDANDE FÖR DV-LÄSARE: I och med att Damernas världs prestigefyllda pris Guldknappen fyller 30 år (vilket kommer firas med stor gala i augusti), erbjuder vi er läsare ett lyxigt och exklusivt helgpaket där mode står i fokus. 

Detta ingår i Guldknappen-paketet: Du får en unik möjlighet att resa still Stockholm under Guldknappen-helgen i augusti, och tillsammans med övriga DV-resenärer få en privat träff med Guldknappen-vinnaren såväl som vinnaren av accessoar-priset. 

Utöver ovanstående ingår övernattning på det nya, exklusiva designhotellet Nobis Hotel beläget på Norrmalmstorg, mitt i centrala Stockholm, inträde till den fantastiska Guldknappen på det magnifika Nordiska museet, shoppingupplevelse med DV-redaktionen och personal shoppers på Åhléns City, härlig lunch - allt med en guldkant som gör helgen till en alldeles speciell upplevelse! 

LÄS MER OCH BOKA HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!