Anna Holtblad Marknaden har förändrats

Anna Holtblad, vann Damernas Värld Guldknappen 1992. Vi tyckte att det var dags att göra en avstämning med några frågor om vad som hänt sedan dess.

1. Det var strax över 20 år sedan du mottog priset, vad har hänt sedan dess?- Det har hänt mycket när det gäller marknaden och förändringen av modebilden. Vi arbetar långsiktigt både med designen av plaggen, produktionen och med våra kunder. En strategi som uppskattas och med vilken vi fortsätter.2. Som tidigare pristagare och sedan dess årlig hedersgäst, vad är ditt bästa guldknappenminne?- När jag vann! Vi gjorde en kul visning på Café Opera med en blandning av olika personligheter, åldrar och modeller.3. Vad hoppas du på inför årets festligheter?- Jag ser fram emot en kul fest och fin visning!4. Har du någon idé eller önskan om vem du tycker ska få årets pris?- Det finns många duktiga designers, men nu när hattar är i fokus borde den fantastiska modisten Malinda Damgaard vinna en guldknapp.

För att se mer av Anna Holtblad, besök Anna Holtblad.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!