Foto: © fotograf Camilla Svensk / Bilden skyddas av upp

Carin Wester Guldknappens vinnare 2009

"Jag är så glad att jag spricker," ler den hyllade designern Carin Wester, 35, när applåderna till sist lagt sig efter den avslutande vinnarvisningen på Circus i Stockholm.

Visningen var en del av det prestigefyllda priset i Damernas Världs stora designerpris, Guldknappen. Bland de som nominerades till Guldknappen 2009 fann vi stora namn som Fifth Avenue Shoe Repair, Whyred, Dagmar, Hunkydory och Diana Orving, men Martina Bonnier, modechef på Damernas Värld är övertygad om att den 28:e Guldknappen hamnade hos rätt designer.
"Carin står för ett svenskt uttryck och visar upp en exemplarisk storstadsdesign som Sverige är känt för att exportera. Hon visar att vi kan det här med trender."

Den glamourösa modeshowen, som blivit utmärkande för Guldknappen, bjöd på nyskapande och spännande visningar från glasögonmärket Sáfilo  samt årets nominerade designers. Trots att Circus glittrade i guld och glamour var det en person som strålade mest.
"För mig är det här det största. Jag har alltid haft tre önskningar och en av dem var att vinna Guldknappen. Nu är det uppfyllt," säger Carin innan de blixtrande kamerorna och grattisropen överröstade henne.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!