Craig Arend fotograferar i vimlet på Guldknappen

Under Damernas värld Guldknappen vimlar det av duktiga fotografer som vill passa på att fånga de vackra gästerna i sin kameralins. I år kommer vi bland annat att välkomna Craig Arend, Streetstylefotografen bakom http://altamiranyc.tumblr.com/  som fotograferar ögonblicksbilder både bakom och framför scenen, som en del av No Ordinary 12 (produktionsteamet bakom Damernas Värld Guldknappen).

Vad tycker du om klädkoden Fashionabelt unik?

– Fashionabel unik: konservativ grund med en liberal twist. Konservativ bas med en unik accessoar. En kille som bär en vanlig smoking kan göra den unik med en fluga med nitar. Lite som klassiska pumps från Louboutin med nitar. 

Kan du ge ett exempel på en look som du tycker är fashionabelt unik?

– I mode där less often is more, tror jag att en intressant accessoar eller detalj ofta räcker. I fotografiet på Erin O'Connor ovanför ser du axelbandet med läder och spännen på en klassisk silkesklänning. Axelbandet gör hennes outfit unik och fashionabel, i alla fall för W magazines fest förra hösten. 

Vad ska du ha på dig?

– Förmodligen en topp från Marc by Marc Jacobs i siden och twill, svarta byxor, svarta converse (backstage) och skor (på festen) samt en svart blazer. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!