Damernas Världs modebloggare Susanne Histrup nominerad till fint pris

Susanne Histrup kan bli årets modeprofil på Lifestyle Awards. Vi är naturligtvis både stolta och glada och tog ett snack med Susanne för att få veta mer om nomineringen – och vilka som är hennes bästa stiltips i höst.

Stort grattis, hur känns det att vara nominerad?

– Det känns fantastiskt kul, hedrande och mycket ärofullt. Jag är självklart jätteglad då det är ett fint erkännande att få.

Susanne Histrup har bloggat i fem år.

Varför tror du att du och din blogg nominerats?

– Stilmässigt tror jag att jag nominerats för min förmåga att blanda färg och mönster, hur jag mixar budgetköp med lyxinvesteringar och att jag kanske har en ganska internationell klädstil. Vet att folk sagt att jag är modemodig och det kanske jag är, haha! Bloggen är en prestigelös feelgoodblogg där jag inspirerar inom mode, matlagning, resor och inredning. Det är en varm blogg utan pekpinnar och måsten och mer en härlig mötesplats för mig och mina läsare. För kvinnor och män mitt i livet!

Klicka här för att rösta på Susanne Histrup i Lifestyle Awards!

För dem som inte redan läser din blogg, vad bjuder du på där?

– Jag bjuder nästan dagligen på dagens outfit (outfits som jag faktiskt bär den dagen), har mycket shopping- och stylingtips (för alla budgetar), visar mina dukningar och delar med mig av mina recept. Älskar matlagning, nästan lika mycket som mode faktiskt. Vi reser också en hel del så det blir olika restips och guider som jag vet uppskattas. Jag är personlig i bloggen men ändå ganska privat.

Susanne i rött – säsongens stora trendfärg.

Vilket är ditt absolut bästa stiltips just nu?

– Satsa på plagg eller accessoarer i färgen RÖTT för det är höstens och vinterns trendfärg. Värm dig i en härlig fuskpäls som är höstens statementplagg, gärna en färgglad variant. Ingen har väl missat att rutan är större än någonsin så investera i en rutig kavaj eller allra helst en skräddad rutig lite maskulin kostym. Material mässigt är sammet och manchester hetast i höst. Våga också köra på glittriga accessoarer, både till vardag och fest – i år är silver den färgen som glimmar starkast.

Klicka här för att komma direkt till Susanne Histrups blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!