DV bjuder in till exklusiv Guldknappen-dag

Drömmer du om att uppleva årets stora modehändelse, träffa designers, få fina rabatter och en välfylld goodiebag? Nu bjuder Damernas Värld in till en fullspäckad Guldknappen-dag för våra läsare. En modehändelse du bara inte får missa ...

Lördagen den 25 augusti bjuder Damernas Värld in till årets stora modegala, Guldknappen 2012. Du som är DV-läsare är så klart hjärtligt välkommen att köpa biljett till galan (är du dessutom prenumerant kan du köpa Guldknappen-biljetter till rabatterat pris). Vill du ha ännu mer ut av helgen? Nu erbjuder vi dig en extra dag av Guldknappen som du kan köpa till, nämligen vår Guldknappen-dag som hålls söndagen den 26 augusti. 

Program, söndag den 26 augusti: 

12:00 - Lunch hos Systrarna Brydling på Åhlens City. Systrana Carina och Ulrika Brydlings koncept kan låta enkelt: "klimatsmart, ekologisk och mat från naturen", men är en matupplevelse utöver det vanliga.
Ulrika och Carina berättar mer om deras mat och filosofi under lunchen. 

13:30 - Exklusiv träff med vinnarna av Guldknappen, Guldknappen Läsarnas pris och Guldknappen Accessoarer 2012!Du får en exklusiv genomgång av höstens kollektioner, och dessutom intervjuar DV:s moderedaktör vinnarna på scen. Passa på att ställa dina frågor om höstens mode 2012 och om hur det är att arbeta som designer. 

14.30 - Åhléns personal shoppers pratar om trender och här kan du också få privat rådgivning. 

15.00 - Shopping på egen hand i varuhuset på DV:s eget VIP-område på damavdelningen och härliga förfriskningar. 

Dessutom bjuds det fina rabatter, extra lyxig goodiebag och mycket, mycket mer.

LÄS MER HÄR: DV bjuder in till exklusiv Guldknappen-dag

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!